Europako Eskubaloi Superkopa

Europako Eskubaloi Superkopa 1996 eta 2008 artean jokatu zen eskubaloi txapelketa izan zen. Bertan EHF Txapeldunen Liga, EHF Kopa eta EHF Errekopako txapeldunak eta egoitza jarri zuen taldeak jokatzen zuten elkarrekin. FC Barcelona izan zen garaipen gehien lortu zituen taldea.

Europako Eskubaloi Superkopa
EHF Men's Champions Trophy
Antolatzailea EHF
Sorrera 1996 - 2008
Eremua Europa
Taldeak 4
Garaipen gehien Katalunia FC Barcelona (5 Kopa)
Txapelduna Espainia BM Ciudad Real (2007-08)
Webgunea www.ehfcl.com

Euskal taldeak ere aritu ziren. San Antoniok garaipen bat lortu zuen eta Bidasoak finala ere jokatu zuen.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Emaitza Finalista
1996   FC Barcelona 27-24   BM Granollers
1997   FC Barcelona 25-20   Bidasoa
1998   FC Barcelona 28-22   RK Zagreb
1999   FC Barcelona 26-25   SC Magdeburg
2000   San Antonio 28-24   FC Barcelona
2001   SC Magdeburg 21-20   San Antonio
2002   SC Magdeburg 31-30   MVM Veszprém
2003   FC Barcelona 30-29   BM Valladolid
2004   RK Celje 30-29   THW Kiel
2005   BM Ciudad Real 37-28   SC Magdeburg
2006   BM Ciudad Real 36-31   VfL Gummersbach
2007   THW Kiel 38-34   RK Celje
2008   BM Ciudad Real 32-28   MVM Veszprém

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipeak Urteak
  FC Barcelona 5 1996, 1997, 1998, 1999, 2003
  BM Ciudad Real 3 2005, 2006, 2008
  SC Magdeburg 2 2001, 2002
  San Antonio 1 2000
  RK Celje 1 2004
  THW Kiel 1 2007


Kanpo estekakAldatu