Esteban Chaves

txirrindulari kolonbiarra

Esteban Chaves (Bogota, 1990eko urtarrilaren 17a), txirrindulari profesionala da. Profesionala da 2009. urtetik. Bere urterik onena 2016a izan zen, non bi itzuli handietan podiuma zapaldu zuen eta, gainera monumentu bat irabazi zuen.

Esteban Chaves
Vuelta a España 2015 - 8ª Etapa Puebla de Don Fadrique - Murcia-95 (21023897241) (cropped).jpg
Bizitza
Izen osoaJhoan Esteban Chaves Rubio
JaiotzaBogota1990eko urtarrilaren 17a (31 urte)
Herrialdea Kolonbia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Orica-BikeExchange 2014-2021
Manzana Postobón Team (en) Itzuli 2009-2011
Colombia-Coldeportes (en) Itzuli 2012-2013
EF Education First Pro Cycling 2022-
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua54 kilogramo
Altuera164 zentimetro

Facebook: ClubdeFormacionEstebanChaves Twitter: Estecharu Instagram: estebanchavesbta Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2011

2012

2014

2015

2016

2017

2018

  • Herald Sun Tourra eta etapa bat.

2019

Sailkapena lasterketa nagusietanAldatu

Itzuli Handia 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa 55 2 72 40
  Frantziako Tourra 62 23 13
  Espainiako Vuelta 41 5 3 11 19 29
  Munduko Txapelketa 70 38 32
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu