Errusiako erlojupeko txirrindularitza txapelketa

MaillotRusia.PNG

Errusiako erlojupeko txirrindularitza txapelketa urtero ospatzen da 1994tik espezialitate honetako urteroko Errusiako txapelduna erabakitzeko.

Vladimir Gusev, erlojupeko txapeldunarren maillotarekin jantzia 2007an.

Titulua banakako erlojupeko espezialitatean jokatutako lasterketa bakar baten garaileari ematen zaio. Garaileak, erlojupeko proba orotan Errusiako banderaren koloreak dituen maillota erabiltzeko eskubidea du hurrengo urteko txapelketararte.

Txapelketa honetan garaipen gehien lortu dituena Vladimir Gusev da, bost garaipenekin.

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1994 Evgeni Berzin Yevgeni Izboldin Igor Proutskih
1998 Oleg Joukov Alexei Sivakov Edouard Gritsoun
1999 Sergei Startchenkov Dmitry Semov Konstantine Gradoussov
2000 Yevgeni Petrov Oleg Joukov Denis Menxov
2001 Dimitri Semov Denis Bondarenko Andrei Zintchenko
2002 Yevgeni Petrov Dimitri Semov Vladimir Karpets
2003 Vladimir Gusev Alexandre Bespalov Vladislav Borisov
2004 Alexandre Bespalov Oleg Zhukov Dimitri Semov
2005 Vladimir Gusev Alexandre Bespalov Vladislav Borisov
2006 Alexandre Bespalov Alexei Belov Maxim Belkov
2007 Vladimir Gusev Yevgeni Petrov Alexandre Bespalov
2008 Vladimir Gusev Timofey Kritskiy Vladimir Karpets
2009 Artem Ovechkin Mikhail Ignatiev Maxim Belkov
2010 Vladimir Gusev Mikhail Ignatiev Alexandr Arekeev
2011 Mikhail Ignatiev Vladimir Karpets Evgeny Sokolov
2012 Denis Menchov Dmitry Sokolov Valery Kaykov
2013 Ilnur Zakarin Vladimir Gusev Artem Ovechkin
2014 Anton Vorobyev Sergei Chernetski Artem Ovechkin
2015 Artem Ovechkin Sergey Nikolaev Pavel Brutt
2016 Sergei Chernetski Pavel Brutt Maxim Belkov
2017 Ilnur Zakarin Maxim Belkov Anton Vorobyev
2018 Artem Ovechkin Pavel Sivakov Anton Vorobyev
2019 Artem Ovechkin Anton Vorobyev Artem Nych
2020 Artem Ovechkin Sergey Shilov Victor Manakov
2021 Aleksandr Vlasov Artem Ovechkin Vladislav Duyunov
2022 Alexander Evtushenko Petr Rikunov Viktor Manakov

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu