Erika Eleniak

Erika Eleniak (Glendale, 1969ko irailaren 29a) estatubatuar aktorea da, Hollywooden eta telebistan lan egin duena. Hainbat aldiz agertu zen Playboy aldizkarian.

Erika Eleniak
Erika Eleniak 2011.jpg
Bizitza
JaiotzaGlendale (Kalifornia)1969ko irailaren 29a (53 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Hezkuntza
HeziketaVan Nuys High School (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktelebista-aktorea, aktorea, zinema aktorea, playmatea eta modeloa
Jasotako sariak

IMDB: nm0000143 Allocine: 11543 Rottentomatoes: celebrity/erika_eleniak Allmovie: p21503 TCM: 56638 TV.com: people/erika-eleniak
Twitter: erikaeleniak Edit the value on Wikidata
Signature of Erika Eleniak.png

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Oharrak
1982 E.T.: The Extra-Terrestrial
1988 Broken Angel Telefilma
The Blob
1990 Daughter of the Streets Telefilma
1992 Under Siege
1993 The Beverly Hillbillies
1994 Chasers
1995 Girl in the Cadillac
A Pyromaniac's Love Story
1996 Bordello of Blood
1997 Ed McBain's 87th Precinct: Heatwave Telefilma
1998 Captive
One Hot Summer Night Telefilma
The Pandora Project
Charades
1999 Stealth Fighter
Final Voyage
Aftershock: Earthquake in New York Telefilma
2000 The Opponent
2001 Vegas, City of Dreams
Snowbound
2002 Second to Die
Christmas Rush Telefilma
He Sees You When You're Sleeping Telefilma
Shakedown Bideorako zuzenean
2003 Betrayal
The Librarians
2004 Caught in the Headlights
Brilliant
Fatal Lessons: The Good Teacher Telefilma
Dracula 3000 Telefilma
2005 Absolute Zero Telefilma
Fatal Reunion Bideorako zuzenean
2009 Imps*
Just a Story
2010 Desperate Housewives


Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Erika Eleniak  


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.