Enrico Zaina

txirrindulari italiarra

Enrico Zaina (Brescia, 1967ko irailak 27) italiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1989 eta 2000 artean, denbora horretan 6 garaipen lortu zituelarik.

Enrico Zaina
Bizitza
JaiotzaBrescia1967ko irailaren 27a (54 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Carrera (en) Itzuli 1989-1991
Saeco 1992-1993
Gewiss-Ballan (en) Itzuli 1994-1994
Carrera (en) Itzuli 1995-1996
Asics-CGA 1997-1997
Liquigas–Pata (en) Itzuli 1998-1998
Mercatone Uno 1999-2000
 

Bere urterik hoberena txirrindulari profesional bezala 1996 izan zen, non 2. postuan amaitu zuen Italiako Giroa bi etapa garaipen ere lortzeaz gain.

PalmaresaAldatu

1991

1992

1993

1995

1996

TaldeakAldatu