Ireki menu nagusia

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria Oharrak
1959 Hiroshima mon amour Alain Resnais
1959 Kapò Gillo Pontecorvo
1960 Le Huitième Jour Marcel Hanoun
Adua e le compagne Antonio Pietrangeli
Recours en grâce Laslo Benedek
1961 Léon Morin, prêtre Jean-Pierre Melville
1962 Thérèse Desqueyroux Georges Franju Volpi Saria
Climats Stellio Lorenzi
1963 Le Ore dell'amore Luciano Salce
Le gros coup Jean Valère
1965 Thomas l'imposteur Georges Franju
1967 Les Risques du métier André Cayatte
1973 J'irai comme un cheval fou Fernando Arrabal
1982 Gli occhi, la bocca Marco Bellocchio
1993 Trois couleurs : Bleu Krzysztof Kieślowski
1999 Vénus Beauté (Institut) Tonie Marshall
2001 Médée Don Kent
2009 Un homme et son chien Francis Huster
2011 Le Skylab Julie Delpy
2012 Amour Michael Haneke
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Emmanuelle Riva