Ireki menu nagusia

Emiliano Álvarez Arana (Errenteria, 1912ko urriaren 25a - Viña del Mar, Txile, 1987ko ekainaren 1a) euskal txirrindularia izan zen, 1932 eta 1939 artean profesionala izan zena. 9 garaipen lortu zituen.[1]

Emiliano Álvarez
Bizitza
Jaiotza Errenteria1912ko urriaren 25a
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Heriotza Viña del Mar1987ko ekainaren 1a (74 urte)
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1932

1933

1934

1935

  • Leinzko Itzulia

1936

1939

  • Pirinioetako Mendateen Zirkuitua

EmaitzakAldatu

Lasterketa 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
Italiako Giroa - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - Ut. 24.a - Ut. -
Espainiako Itzulia X X X Ut. 8.a X X X
Munduko Txapelketa   - - - - - - - X

-: Ez zuen parte hartu
Ut.: Utzi zuen


TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.