Emakumezkoen Plouayko Sari Nagusia

Emakumezkoen Plouayko Sari Nagusia Cycling (road) pictogram.svg
Izen ofizialak
1999-2007Grand Prix de Plouay féminin
2008-2016Grand Prix de Plouay-Bretagne
2017Grand Prix de Plouay - Lorient Agglomération
2018-2020Grand Prix de Plouay - Lorient Agglomération - Trophée WNT
2021Grand Prix de Plouay - Lorient Agglomération - Trophée Ceratizit
2022-Classic Lorient Agglomération - Trophée Ceratizit
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Sorrera1999
Ekitaldi kopurua24 (urtea: 2022)
Aldizkotasunaurterokoa (Abu)
MotaEgun bateko lasterketa
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundFRA Frantzia
Webgune ofizialaWebgune ofiziala
Maila1.WWT (2016-)
ZirkuituaUCI Women's WorldTour
Palmaresa
Azken garaileaESP Margarita Victoria García
Garaipen gehien lortu duenaGBR Lizzie Armitstead
(3 garaipen)
Dokumentazioa Wikidata-logo S.svg

Emakumezkoen Plouayko Sari Nagusia (ofizialki eta frantsesez: Grand Prix de Plouay féminin) Frantziako Morbihan departamenduan urtero ospatzen duten egun bakarreko txirrindularitza lasterketa bat da. 1999tik aurrera egiten dute, gizonezkoen Bretagne Classicetik gertu.

PalmaresaAldatu

 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
Grand Prix de Plouay
1999  Anna Wilson  Hanka Kupfernagel  Tracey Gaudry
2000  Diana Žiliūtė  Pia Sundstedt  Mirjam Melchers
2001  Anna Millward  Mirjam Melchers  Susanne Ljungskog
2002  Regina Schleicher  Petra Rossner  Susanne Ljungskog
2003  Nicole Cooke  Judith Arndt  Mirjam Melchers
2004  Edita Pučinskaitė  Mirjam Melchers  Oenone Wood
2005  Noemi Cantele  Edita Pučinskaitė  Monica Holler
2006  Nicole Brändli  Giorgia Bronzini  Nicole Cooke
2007  Noemi Cantele  Nicole Cooke  Marta Bastianelli
Grand Prix de Plouay-Bretagne
2008  Fabiana Luperini  Luise Keller  Suzanne de Goede
2009  Emma Pooley  Marianne Vos  Emma Johansson
2010  Emma Pooley  Marianne Vos  Emma Johansson
2011  Annemiek van Vleuten  Evelyn Stevens  Marianne Vos
2012  Marianne Vos  Tiffany Cromwell  Elisa Longo Borghini
2013  Marianne Vos  Emma Johansson  Anna van der Breggen
2014  Lucinda Brand  Marianne Vos  Pauline Ferrand-Prévot
2015  Lizzie Armitstead  Emma Johansson  Pauline Ferrand-Prévot
2016  Eugenia Bujak  Elena Cecchini  Joelle Numainville
Grand Prix de Plouay Lorient Agglomération
2017  Lizzie Deignan  Pauline Ferrand-Prévot  Sarah Roy
2018  Amy Pieters  Marianne Vos  Coryn Rivera
2019  Anna van der Breggen  Coryn Rivera  Amy Pieters
2020  Lizzie Deignan  Elizabeth Banks  Chiara Consonni
2021  Elisa Longo Borghini  Gladys Verhulst  Kristen Faulkner
2022  Margarita Victoria García  Amber Kraak  Grace Brown

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Kirolari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.