Emakumezkoen Flèche Brabançonne

Emakumezkoen Flèche Brabançonne
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Sorrera2018
Ekitaldi kopurua7 (urtea: 2024)
Aldizkotasunaurterokoa (Api)
MotaEgun bateko lasterketa
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundBEL Belgika
LekuakFlandriako Brabante
Valoniako Brabante
Webgune ofizialaWebgune ofiziala
Maila1.1 (2018-)
ZirkuituaUCI Women's Road World Rankings
Palmaresa
Azken garaileaITA Elisa Longo Borghini
Dokumentazioa

Emakumezkoen Flèche Brabançonne (ofizialki eta nederlanderaz: Brabantse Pijl Women Elite; frantsesez: Flèche brabançonne féminine) Belgikako Flandriako Brabantean urtero ospatzen den egun bakarreko txirrindularitza lasterketa bat da. 2018tik aurrera egiten dute eta gizonezkoen probaren antzekoa da.

Palmaresa

aldatu
 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
2018  Marta Bastianelli  Leah Kirchmann  Marianne Vos
2019  Sofie De Vuyst  Marta Cavalli  Coryn Rivera
2020  Grace Brown  Liane Lippert  Floortje Mackaij
2021  Ruth Winder  Demi Vollering  Elisa Balsamo
2022  Demi Vollering  Katarzyna Niewiadoma  Liane Lippert
2023  Silvia Persico  Demi Vollering  Liane Lippert
2024  Elisa Longo Borghini  Demi Vollering  Alexandra Manly

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Kirolari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.