Emakumezkoen Euskal Herriko Futbol Kopa

Euskal Herriko Kopa Euskal Herriko emakumezkoen futbolaren txapelketa gorena da. Euskal Herria Kirola elkarteak antolaturik, finala denboraldia hasi baino lehen jokatzen ohi dute.

Emakumezkoen Euskal Herria Futbol Kopa
Antolatzailea Euskal Herria Kirola
Sorrera 2011
Eremua  Euskal Herria
Taldeak 2019/12
Garaipen gehien Athletic (7 Kopa)
Txapelduna Real Sociedad (2019)
Webgunea www.ehkirola.eus

IrabazleakAldatu

     
 
 
 
Athletic Club
7 Kopa
     
 
 
 
Real Sociedad
2 Kopa

FinalakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Zelaia Txapelduna Emaitza Txapeldunordea
2011 Bakio Athletic Club [1] 4–1 Real Sociedad
2012 Beasain Real Sociedad [2] 2–0 Athletic Club
2013 Azpeitia Athletic Club [3] 1-0 Real Sociedad
2014 Bilbao Athletic Club [4] 3–1 Real Sociedad
2015 Zarautz Athletic Club [5] 1-0 Real Sociedad
2016 Gernika Athletic Club [6] 3-0 Real Sociedad
2017 Elgoibar Athletic Club [7] 3-0 Real Sociedad
2018 Zornotza Athletic Club[8] 5-1 Real Sociedad
2019 Azpeitia Real Sociedad 3–0 Athletic Club

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Athletic Club 7 2011, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
Real Sociedad 2 2012, 2019

EkitaldiakAldatu

2011 I. Euskal Herria KopaAldatu

2012 II. Euskal Herria KopaAldatu

1.fasea Taldea Emaitza Taldea
2012.05.02 Ipar Euskal Herria XI 0 - 15 Oiartzun KE
2012.05.04 Añorga 7 - 1 Eibar
2012.05.04 Gasteizko Aurrera 4 - 3 Mondragon
2012.05.16 San Juan 0 - 2 San Ignazio
2.fasea Taldea Emaitza Taldea
2012.08.15 Oiartzun KE 1 - 3 Real Sociedad
2012.08.19 Abanto - - - Añorga
2012.08.19 Gasteizko Aurrera 0 - 10 Athletic Club
2012.08.21 Lagunak 2 - 1 San Ignacio
Final-aurrekoa Taldea Emaitza Taldea
2012.08.22 Real Sociedad 2 - 1 Añorga
2012.08.23 Athletic Club 5 - 0 Lagunak
Finala Taldea Emaitza Taldea
2012.08.26 [9] Real Sociedad 2 - 0 Athletic Club

2013 III. Euskal Herria KopaAldatu

1.kanporaketa Taldea Emaitza Taldea
2013.05.05 Osasuna 2 - 0 AD San Juan
2013.05.05 Abanto 3 - 0 San Ignazio
2.kanporaketa Taldea Emaitza Taldea
2013.06.02 Abanto 2 - 3 Osasuna
2013.06.02 Gasteizko Aurrera 3 - 1 Mondragon
3.kanporaketa Taldea Emaitza Taldea
2013.06.18 Añorga 3 - 1 Gasteizko Aurrera
Final-aurrekoa Taldea Emaitza Taldea
2013.08.21 Osasuna 0 - 4 Athletic Club
2013.08.21 Real Sociedad 4 - 0 Añorga
Finala Taldea Emaitza Taldea
2013.08.25 [10] Real Sociedad 0 - 1 Athletic Club

2014 IV. Euskal Herria KopaAldatu

2015 V. Euskal Herria KopaAldatu

1.fasea Taldea Emaitza Taldea
2015.06.03 Oiartzun KE 2 - 2 (p) Athletic Club
2015.06.10 Real Sociedad 4 - 0 Gasteizko Aurrera
Finala Taldea Emaitza Taldea
2015.08.22 Athletic Club 1 - 0 Real Sociedad

2016 VI. Euskal Herria KopaAldatu

1.fasea Taldea Emaitza Taldea
2016.04.09 Gasteizko Aurrera 2 - 3 Añorga
2016.04.09 Ardoi 2 - 2 (p) Oiartzun KE
2.fasea Taldea Emaitza Taldea
2016.05.07 Athletic Club 3 - 1 Oiartzun KE
2016.05.25 Real Sociedad 12 - 0 Añorga
Finala Taldea Emaitza Taldea
2016.08.28 Athletic Club 3 - 0 Real Sociedad

2017 VII. Euskal Herria KopaAldatu

1.fasea Taldea Emaitza Taldea
2017.04.08 Mulier FCN 2 - 2 (p) Oiartzun
2017.04.09 Gasteizko Aurrera 3 - 0 Genêts d'Anglet
2.fasea Taldea Emaitza Taldea
2017.05.28 Athletic Club 6 - 0 Oiartzun
2017.06.11 Real Sociedad 12 - 0 Gasteizko Aurrera
Finala Taldea Emaitza Taldea
2017.08.27 Athletic Club 3 - 0 Real Sociedad

2018 VIII. Euskal Herria KopaAldatu

1.Fasea Taldea Emaitza Taldea
2018.04.26 [11] Gasteizko Aurrera 0 - 4 Eibar
2018.04.28 [12] Zarautz 2 - 3 Oiartzun
2018.04.29 [13] Aviron 1 - 11 Pauldarrak
2018.04.29 [14] Mulier 5 - 4 (p) Osasuna
2018.05.11 [15] Oiartzun 1 - 2 Añorga
2018.05.15 [16] Genêts d'Anglet 0 - 5 Eibar
2018.05.17 [17] Pauldarrak 0 - 3 San Ignacio
2.Fasea Taldea Emaitza Taldea
2018.05.24 [18] Añorga 1 - 3 Eibar
2018.05.29 [19] Mulier 1 - 2 San Ignacio
Finalaurrekoak Taldea Emaitza Taldea
2018.06.02 [20] Athletic Club 3 - 1 Eibar
2018.06.05 [21] San Ignacio 0 - 2 Real Sociedad
Finala Taldea Emaitza Taldea
2018.09.01 [22] Athletic Club 5 - 1 Real Sociedad

2019 IX. Euskal Herria KopaAldatu

1.Fasea Taldea Emaitza Taldea
2019.04.26 Mulier 4 - 1 Berriozar
2019.05.01 Oiartzun 0 - 3 Añorga
2019.05.07 Eibar 5 - 6 (p) Añorga
2019.05.01 Genêts d'Anglet 1 - 4 Aviron
2019.05.05 Alaves 10 - 0 Aviron
2019.05.05 San Ignacio 4 - 1 (p) Bizkerre
2.Fasea Taldea Emaitza Taldea
2019.05.12 San Ignacio 0 - 1 Eibar
2019.05.12 Mulier 0 - 1 Alaves
Finalaurrekoak Taldea Emaitza Taldea
2019.05.28 Alaves 0 - 1 Real Sociedad
2019.05.29 Athletic Club 5 - 4 (p) Eibar
Finala Taldea Emaitza Taldea
2019.08.24 Real Sociedad 3 - 0 Athletic Club

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu