Ireki menu nagusia

Els Pets pop eta rock musika talde tarragonarra da, katalunierazkoa.

Els Pets
Lluís Gavaldà Els Pets.jpg
"Els Pets" taldea zuzenean.
Datuak
Jatorria Tarragonès (Katalunia)
Musika mota Pop, rock
Urteak 1985 - gaur egun
Produkzioa
Diskoetxea(k) DiscMedi
Taldekideak
Lehengo taldekideak

* Ramon Vidal (gitarra)
Informazio gehigarria
MusicBrainz 0e263fb1-3145-4b61-b3fc-3d99a515baec
Twitter @elspetsoficial
[1]

"Sopa de Cabra"rekin batera, Kataluniako talderik ezagunenetarikoa da.

DiskografiaAldatu

  • Maqueta (1985)
  • Els Pets (1989)
  • Calla i Balla (1991)
  • Fruits Sex (1992)
  • Brut Natural (1994)
  • Vine a la Festa (1995). Bilduma.
  • Bondia (1997)
  • Sol (1999)
  • Respira (2001)
  • Malacara (2002). Bilduma.
  • Agost (2004)
  • Això és espectacle (2006). DVD Dokumentala + zuzenekoa.
  • Com anar al cel i tornar (2007)
  • Fràgil (2010)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu