Elliot Fletcher (Los Angeles, Kalifornia, 1996ko ekainaren 30 - ) aktore estatubatuarra da. Ezaguna da MTV Faking It komedia-seriean egindako lanagatik, Freeformen The Fosters drama-serieagatik eta Showtimen Shameless telesailagatik. Y: The Last Man telesailean ere agertu da.

Elliot Fletcher

Bizitza
JaiotzaLos Angeles1996ko ekainaren 30a (27 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
AitaJohn DeMita
AmaJulia Fletcher
Hezkuntza
HeziketaImmaculate Heart High School (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea eta telebista-aktorea

IMDB: nm7893886 Allocine: 774242 Rottentomatoes: celebrity/elliot_fletcher Allmovie: p927274
Twitter: elliotfgf Instagram: elliotfgf LinkedIn: 639a42246 Edit the value on Wikidata

Bizitza goiztiarra

aldatu

Fletcher Los Angelesen (Kalifornia) jaio eta hazi zen. Julia Fletcher DeMitaren eta John DeMitaren semeetako bat da, bikoizteka aktoreak biak. Anaia zaharragoa du, Conner DeMita. Fletcher trans gizona da, eta 17 urte bete ondoren adierazi zuen. Ondorioz, Elliot izena erabiltzen hasi zen.

Filmografia

aldatu
Elliot Fletcherren filmografia
Urtea Izenburua Papera Oharrak
2016 Gustatzen zaidana Noah Funtzio errepikaria (3. denboraldia)
2018-2016 The Fosters Aaron Funtzio errepikaria (4–5 denboraldiak)
Shameless Trevor Funtzio errepikaria (7-8 denboraldiak)
2019 Adam Ruins Everything Jack 1. atala
2019 Runaways Max 1. atala
2020 Disclosure: Trans Lives on Screen Bere burua Dokumentala
2021 Tell Me Your Secrets Jake Barlow
2021 Y: The Last Man Sam Jordan Galdaldi nagusia

Kanpo estekak

aldatu