Ireki menu nagusia

Elizabeth Berkley Lauren (Farmington Hills, Michigan, 1972ko uztailaren 28a - ) estatubatuar aktorea da. 1990eko hamarkadan Saved by the Bell telesailan eta Showgirls filmean egindako lanagatik ospetsu bilakatu zen.

Elizabeth Berkley
Greg Lauren and Elizabeth Berkley (cropped).jpg
Bizitza
Jaiotza 1972ko uztailaren 28a (47 urte), 1972ko uztailaren 28a (47 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Heriotza  (47 urte)
Familia
Ezkontidea(k) Greg Lauren Itzuli  (2003 -
Seme-alabak
Hezkuntza
Heziketa Kaliforniako Unibertsitatea Los Angelesen
Jarduerak
Jarduerak aktorea, modeloa, dantzaria, antzerki aktorea, telebista-aktorea, zinema aktorea eta ahots-aktorea
Jasotako sariak
IMDb nm0000924
www.ask-elizabeth.com

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1987 Frog Kathy Telefilm
1988 Platinum Blonde Film labur
1992 Saved by the Bell: Hawaiian Style Jessie Spano Telefilm
1994 Molly & Gina Kimberly Sweeny
1994 Bandit: Bandit Goes Country Beth Telefilm
1994 Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas Jessie Spano Telefilm
1995 White Wolves II: Legend of the Wild Crystal
1995 Showgirls Nomi Malone
1996 First Wives Club, TheThe First Wives Club Phoebe LaVelle
1997 Time to Revenge, AA Time to Revenge Tiffany Whittmar Ez da agertzen
1997 Armitage III Naomi Armitage (ahotsa) Bideo
1997 Real Blonde, TheThe Real Blonde Tina
1998 Random Encounter Alicia 'Allie' Brayman
1999 Taxman Nadia Rubakov
1999 Africa Barbara Craig
1999 Last Call Helena
1999 Tail Lights Fade Eve
1999 Any Given Sunday Mandy Murphy
2000 Becoming Dick Maggie Telefilm
2001 Curse of the Jade Scorpion, TheThe Curse of the Jade Scorpion Jill
2001 Elevator, TheThe Elevator Celeste Telefilm
2001 Shipment, TheThe Shipment Candy Colucci
2002 Cover Story Samantha Noble
2002 Roger Dodger Andrea
2003 Detonator Jane Dreyer
2003 Moving Malcolm Liz Woodward
2003 Control Factor Karen Bishop Telefilm
2003 Student Seduction Christie Dawson Telefilm
2008 Meet Market Linda
2008 Butler's in Love, TheThe Butler's in Love Angelique Film labur
2008 Black Widow Olivia Whitfield / Grace Miller Telefilm
2009 Women in Trouble Tracy
2009 S. Darko Trudy
2011 Lucky Christmas Holly Ceroni Telefilm


Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Elizabeth Berkley