Elina Born

estoniar abeslaria

Elina Born (Lehtse, Estonia, 1994ko ekainaren 29a) estoniar abeslaria da. Stig Rästa eta biek Estonia ordezkatu zuten 2015eko Eurovision Abesti Lehiaketan, non Goodbye to Yesterday kanta abestu zuten.

Elina Born
Elina Born 20121207 by Ahsoous.jpg
Bizitza
Jaiotza Lehtse Itzuli1994ko ekainaren 29a (25 urte)
Herrialdea  Estonia
Hezkuntza
Heziketa Tapa Secondary School Itzuli
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm7338064

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • Elina Born (2015)

SingleakAldatu

  • Enough (2012)
  • Misd Calculation (2013)
  • Mystery (2014)
  • Goodbye to Yesterday (2015)
  • Kilimanjaro (2015)
  • In or Out (2017)