Egoi Martínez

txirrindulari nafarra

Egoi Martínez de Esteban (Etxarri-Aranatz, 1978ko maiatzaren 15a) txirrindulari nafarra da. 2002an debutatu zuen profesionaletan Euskaltel-Euskadi taldearekin. Urte berean Tour de l'Avenir irabazi zuen. 2006an Espainako Itzulian etapa bat eta mendiko saria irabazi zuen. Sailkapen nagusian 12. geratu zen.

Egoi Martínez
Egoi Martinez.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakEgoi Martínez de Esteban
JaiotzaEtxarri Aranatz1978ko maiatzaren 15a (44 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
BizilekuaEtxarri Aranatz
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi 2002-2005
Discovery Channel 2006-2007
Euskaltel-Euskadi 2008-2013
 
Pisua71 kilogramo
Altuera183 zentimetro
egoimartinez.iespana.es

PalmaresaAldatu

AmateurretanAldatu

2000

  • Arabako Itzuliko etapa 1

2001

ProfesionaletanAldatu

2003

2005

2006

2008

2009

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
2002 - 2005 Euskaltel-Euskadi
2006 - 2007 Discovery Channel Pro Cycling Team
2008 - 2011 Euskaltel-Euskadi

Kanpo estekakAldatu