Durango-Durango Emakumeen Saria

Durango-Durango Emakumeen Saria / Nazioarteko Klasika Durangoko Txirrindulari Elkarteak urtero antolatzen duen emakumeentzako txirrindularitza lasterketa da, Emakumeen Bira baino lehenago izaten da.

Durango-Durango Emakumeen Saria
2018ko Durango-Durango Emakumeen Saria
Ezaugarriak
Data Apirilean
Eskualdea Bizkaia
Euskarazko izena Durango-Durango Emakumeen Saria
Modalitatea Errepidea
Txapelketa UCI 1.2
Mota Klasika
Antolatzailea Durangoko Txirrindulari Elkartea
Historia
Lehenengo edizioa 2001
Edizio kopurua 17 (2018)
Lehenengo irabazlea Italia Sara Felloni
Garaipen gehien Herbehereak Marianne Vos
(4 aldiz)
Amaierako edizioa Herbehereak Anna van der Breggen

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Txapeldunordea Hirugarrena
2001   Sara Felloni   Ruth Martínez   Rosa Bravo
2002   Joane Somarriba   Marta Vilajosana   Rosa Bravo
2003   Joane Somarriba   Eneritz Iturriaga   Edita Pučinskaitė
2004   Joane Somarriba   Jolanta Polikevičiūtė   Edita Pučinskaitė
2005   Mirjam Melchers   Trixi Worrack   Theresa Senff
2006   Susanne Ljungskog   Dorte Lohse Rasmussen   Theresa Senff
2007   Edita Pučinskaitė   Mirjam Melchers   Marta Bastianelli
2008 Ez zuten egin
2009   Noemi Cantele   Judith Arndt   Emma Johansson
2010   Marianne Vos   Emma Johansson   Annemiek van Vleuten
2011   Marianne Vos   Emma Johansson   Judith Arndt
2012   Emma Pooley   Charlotte Becker   Judith Arndt
2013   Marianne Vos   Emma Johansson   Evelyn Stevens
2014   Marianne Vos   Elizabeth Armitstead   Emma Johansson
2015   Emma Johansson   Katarzyna Niewiadoma   Elena Cecchini
2016   Megan Guarnier   Elisa Longo Borghini   Emma Johansson
2017   Annemiek van Vleuten   Shara Gillow   Eider Merino
2018   Anna van der Breggen   Annemiek van Vleuten   Sabrina Stultiens

Kanpo estekakAldatu