Dries Devenyns

txirrindulari belgikarra

Dries Devenys (Lovaina, 1983ko uztailaren 22a) belgikar txirrindularia da.

Dries Devenyns

(2015)
Bizitza
JaiotzaLovaina1983ko uztailaren 22a (40 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
IAM Cycling 2015-2016
Beveren 2000 2006-2006
Omega Pharma-Lotto (ikaslea)2006ko abuztuaren 1a-2006ko abenduaren 31
Omega Pharma-Lotto 2007-2008
Etixx-Quick Step 2009-2013
Sunweb 2014-2014
Etixx-Quick Step 2017-2023
 
Pisua66 kilogramo
Altuera177 zentimetro

Twitter: 3sdevenyns Instagram: 3sdevenyns Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2006

2009

2010

2011

2016

2017

2018

2019

2020

  • Cadel Evans Great Ocean Road Race

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu