Ireki menu nagusia

Zerrenda:Donostiako ikastetxeak

Donostiako ikastetxeen zerrenda» orritik birbideratua)

Ikastetxeak hasierako hezkuntza-mailaren araberaAldatu

Haur hezkuntzatik hasitaAldatu

Ikastetxea Izaera Hezkuntza mailak Eredua Auzoa Kanpo lotura
Aitor ikastola Publikoa HH, LH D Egia Aitor ikastola
Altza-SJC Publikoa HH (0-5), LH D Altza Altza-SJC
Amara Berri eskola publikoa Publikoa HH, LH B,D Amara Berri Amara Berri ikastetxea
Amassorrain ikastola Publikoa HH, LH D Añorga Amassorrain ikastola
Axular Lizeoa Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D Aiete Axular Lizeoa
Ekintza Ikastola Pribatua HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa B Ibaeta, Benta Berri, Antigua Ekintza Ikastola
Herri Ametsa Ikastola Ikastola HH, LH, DBH D Miracruz-Bidebieta Herriametsa ikastola
Ibai ikastola Publikoa HH (2-5), LH D Ibaeta-Errotaburu-Igara Ibai ikastola
Ikasbide ikastola Publikoa HH (2-5), LH D Amara Berri (Loiolako Erriberak) Ikasbide ikastola
Jakintza Ikastola Ikastola publikoa HH (2-5), LH D Antigua Jakintza ikastola
Larramendi Ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, Batxilergoa B Antigua Larramendi Ikastetxea
La Anunciata ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, Batxilergoa ? Altza, Pasai Antxo La Anunciata ikastetxea
La Salle Ikastetxea Pribatu katolikoa HH, LH, DBH, Batxilergoa B, D Loiola La Salle ikastetxea
La Salle San Luis Ikastetxea Pribatu katolikoa HH, LH, DBH D Miracruz-Bidebieta La Salle San Luis Ikastetxea
Maria Auxiliadora ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, HLPP D Intxaurrondo Maria Auxiliadora ikastetxea
Mariaren Bihotza Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH D Gros Mariaren Bihotza ikastola
Mary Ward ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH D (HH, LH), B (DBH) Zorroaga Mary Ward ikastetxea
Nuestra Señora de Aránzazu ikastetxea (Jesuitinak) Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH Aiete Nuestra Señora de Aránzazu ikastetxea
Orixe Ikastola Publikoa HH (0-5), LH Parte Zaharra Orixe Ikastola
Presentación de María Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, HLPP, Lanbide Heziketa D (HH), Eleanitza (LH), ? Egia Presentación de María
San Ignazio ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), Eleanitza (HHtik) Ategorrieta-Ulia San Ignazio Ikastetxea
San Jose Ikastetxea (Donostia) Pribatu hitzarmendu katolikoa HH (2-5), LH ? Zentroa (Gaztelaniaz) San Jose Ikastetxea
Santo Tomas Lizeoa Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D Berio Santo Tomas Lizeoa
Santa Teresa Ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), B (LH-DBH), A (Batxilergoa) Berio Santa Teresa ikastetxea
SUMMA Aldapeta Pribatu katolikoa HH (1-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), B (LH-DBH) Aldapeta, Donostiako zentroa. Summa Aldapeta
Zuhaizti eskola publikoa Publikoa HH (2-5), LH D Gros, Egia http://www.zuhaiztilhi.hezkuntza.net/web/guest
Zurriola ikastola Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa, LH D Gros, Ulia Zurriola ikastola
Barandiaran Lizeoa Ikastola Lanbide Heziketa (18-...) D Gros, Ulia http://www.zurriolaikastola.eus/eu/heziketazikloa

Bigarren Hezkuntzatik hasitaAldatu

Batxilergoa eta lanbide heziketaAldatu

Lanbide heziketaAldatu

Ikastetxeak izaeraren araberaAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Donostiako ikastetxeak