Zerrenda:Donostiako ikastetxeak

Donostiako ikastetxeen zerrenda» orritik birbideratua)

Ikastetxeak hasierako hezkuntza-mailaren araberaAldatu

Haur hezkuntzatik hasitaAldatu

Ikastetxea Izaera Hezkuntza mailak Eredua Auzoa Kanpo lotura
Aitor ikastola Publikoa HH, LH D Egia Aitor ikastola
Altza-SJC Publikoa HH (0-5), LH D Altza Altza-SJC
Amara Berri eskola publikoa Publikoa HH, LH B,D Amara Berri Amara Berri ikastetxea
Amassorrain ikastola Publikoa HH, LH D Añorga Amassorrain ikastola
Axular Lizeoa Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D Aiete Axular Lizeoa
Ekintza Ikastola Pribatua HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa B Ibaeta, Benta Berri, Antigua Ekintza Ikastola
Herri Ametsa Ikastola Ikastola HH, LH, DBH D Miracruz-Bidebieta Herriametsa ikastola
Ibai ikastola Publikoa HH (2-5), LH D Ibaeta-Errotaburu-Igara Ibai ikastola
Ikasbide ikastola Publikoa HH (2-5), LH D Amara Berri (Loiolako Erriberak) Ikasbide ikastola
Jakintza Ikastola Ikastola publikoa HH (2-5), LH D Antigua Jakintza ikastola
Larramendi Ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, Batxilergoa B Antigua Larramendi Ikastetxea
La Anunciata ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, Batxilergoa ? Altza, Pasai Antxo La Anunciata ikastetxea
La Salle Ikastetxea Pribatu katolikoa HH, LH, DBH, Batxilergoa B, D Loiola La Salle ikastetxea
La Salle San Luis Ikastetxea Pribatu katolikoa HH, LH, DBH D Miracruz-Bidebieta La Salle San Luis Ikastetxea
Maria Auxiliadora ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, HLPP D Intxaurrondo Maria Auxiliadora ikastetxea
Mariaren Bihotza Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH D Gros Mariaren Bihotza ikastola
Mary Ward ikastetxea Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH D (HH, LH), B (DBH) Zorroaga Mary Ward ikastetxea
Nuestra Señora de Aránzazu ikastetxea (Jesuitinak) Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH Aiete Nuestra Señora de Aránzazu ikastetxea
Orixe Ikastola Publikoa HH (0-5), LH Parte Zaharra Orixe Ikastola
Presentación de María Pribatu katolikoa HH (0-5), LH, DBH, HLPP, Lanbide Heziketa D (HH), Eleanitza (LH), ? Egia Presentación de María
San Ignazio ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), Eleanitza (HHtik) Ategorrieta-Ulia San Ignazio Ikastetxea
San Jose Ikastetxea (Donostia) Pribatu hitzarmendu katolikoa HH (2-5), LH ? Zentroa (Gaztelaniaz) San Jose Ikastetxea
Santo Tomas Lizeoa Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D Berio Santo Tomas Lizeoa
Santa Teresa Ikastetxea Pribatu katolikoa HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), B (LH-DBH), A (Batxilergoa) Berio Santa Teresa ikastetxea
SUMMA Aldapeta Pribatu katolikoa HH (1-5), LH, DBH, Batxilergoa D (HH), B (LH-DBH) Aldapeta, Donostiako zentroa. Summa Aldapeta
Zuhaizti eskola publikoa Publikoa HH (2-5), LH D Gros, Egia http://www.zuhaiztilhi.hezkuntza.net/web/guest
Zurriola ikastola Ikastola HH (2-5), LH, DBH, Batxilergoa, LH D Gros, Ulia Zurriola ikastola
Barandiaran Lizeoa Ikastola Lanbide Heziketa (18-...) D Gros, Ulia http://www.zurriolaikastola.eus/eu/heziketazikloa

Bigarren Hezkuntzatik hasitaAldatu

Batxilergoa eta lanbide heziketaAldatu

Lanbide heziketaAldatu

Ikastetxeak izaeraren araberaAldatu

Ikastetxe eta ikastola publikoakAldatu

Ikastola itunduak (kooperatibak)Aldatu

Ikastetxe pribatuakAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Donostiako ikastetxeak