Ireki menu nagusia

Dominique Pinon (1955eko martxoaren 4a, Saumur, Maine-et-Loire) frantziar aktore bat da.

Dominique Pinon
Dominique Pinon Lumières 2015 2.jpg
Bizitza
Jaiotza Saumur1955eko martxoaren  4a (64 urte)
Herrialdea  Frantzia
Lehen hizkuntza frantsesa
Hezkuntza
Heziketa Cours Simon Itzuli
University of Poitiers Itzuli
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak zinema aktorea eta antzerki aktorea
Jasotako sariak
IMDb nm0684500

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1981 Diva Le Curé
1982 Le Retour de Martin Guerre Antoine
1985 Le téléphone sonne toujours deux fois!! M. Pichon
1988 Frantic Wino 1988
1989 Foutaises Teller
1990 1871 Napoleon III.a
1991 Delicatessen Louison
1995 La Cité des Enfants Perdus Asmatzailea eta bere klonak
1996 Un samedi sur la terre Morel brigadierra
1997 Alien Resurrection Vriess
2001 Le fabuleux destin d'Amélie Poulain Joseph
2003 La gran aventura de Mortadelo y Filemón Franky Massa
2004 Hellbreeder Weiss detektibea
Un long dimanche de fiançailles Sylvain, Mathilderen osaba
Darkhunters Charlie Jackson
2006 Dikkenek Stef 2006
2007 Roman de gare Pierre Laclos, idazkaria
Midsummer Madness Toni
When Evil Calls Ringwald detektibea
2008 The Oxford Murders Frank
Dante 01 César
2009 Micmacs Fracasse
Humains Gildas
Morris: A Life with Bells On Jean Baptiste

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.