Ireki menu nagusia

Dimitri Borisovitx Konishev (errusieraz Дмитрий Борисович Конышев, Gorki, 1966ko otsailak 18) errusiar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1989 eta 2005 artean, denbora horretan 40 garaipen lortu zituelarik.

Dimitri Konishev
Dmitri Konyshev.jpg
Bizitza
Jaiotza Nizhni Novgorod1966ko otsailaren  18a (53 urte)
Herrialdea  Sobietar Errepublika Sozialisten Batasuna  (1966-02-18 -  1991-12-24)
 Errusia  (1991-12-25 -
Familia
Seme-alabak
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Mercatone Uno 1998-1999
Alfa Lum 1989-1990
TVM 1991-1992
Aki Itzuli 1993-1996
ZG Mobili 1997-1997
 
Pisua 76 kilogramo
Altuera 186 zentimetro

Sobietar Batasuneko azken belaunaldietatik iritsia, Konyshev errodadore on bat izan zen, abiadura punta on batekin, esprintean garaipenak lortzeko gai, batez ere talde txikietan. Zenbait txapelketa nazional eta bi domina Munduko Txirrindularitza Txapelketan lortzeaz gain, hiru Itzuli Handietan ere lortu zituen etapa garaipenak.

Gaur egun Katusha errusiar taldeko teknikoa da.

PalmaresaAldatu

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2004

2005

  • Etapa 1 Asturiasko Itzulian.

TaldeakAldatu