Ireki menu nagusia

Devon Edwenna Aoki (New York, New York, Ameriketako Estatu Batuak, 1982ko abuztuaren 10a - ) aktore eta supermodelo estatubatuarra da.

Devon Aoki
Devon Aoki.jpg
Bizitza
Jaiotza New York1982ko abuztuaren  10a (37 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Aita Hiroaki Aoki
Anai-arrebak
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea, modeloa eta artista
Pisua 42 kilogramo
Altuera 168 zentimetro
IMDb nm1226817
devon-aoki.com/

FilmografiaAldatu

Urtea Izenburua Papera
2003 Death of a Dynasty Picasso
2 Fast 2 Furious Suki
2004 D.E.B.S. Dominique
2005 Sin City Miho
2006 Sean Lennon's Friendly Fire a Mermaid (Wait For Me)
DOA: Dead or Alive Kasumi
2007 War Kira Yanagawa
2008 Mutant Chronicles Valerie Duval
Rosencrantz and Guildenstern are Undead Anna
2009 Sin City 2 Miho

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Devon Aoki  
  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.