David Moncoutié

txirrindulari frantziarra

David Moncoutié (Provins, 1975eko apirilaren 30a), txirrindulari ohi frantziarra da. 1997tik 2012ra izan zen profesionala, beti Cofidis taldean.

David Moncoutié
David Moncoutie 2.jpg
Bizitza
JaiotzaProvins1975eko apirilaren 30a (47 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta color commentator (en) Itzuli
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Cofidis 1997-2012
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea

PalmaresaAldatu

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2008

2009

2010

2011

Kanpo estekakAldatu