David Bernabeu

txirrindulari espainiarra

Vicente David Bernabéu Armengol (Alzira, 1975eko urtarrilaren 9a -) txirrindulari espainiarra da.

David Bernabeu
Bizitza
Jaiotza Alzira1975eko urtarrilaren 9a (45 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Kelme 2005-2006
Andalucía-CajaGranada 2011-2011
 

1999an txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Boavista taldearekin.

PalmaresaAldatu

Urtea Lasterketa
2002 Joaquim Agostinho Saria - Etapa bat eta sailkapen nagusia
2002 Tour du Finistére - Sailkapen nagusia
2004 Joaquim Agostinho Saria - Sailkapen nagusia
2004 Portugaleko Itzulia - Sailkapen nagusia
2006 Challenge a Mallorca - Etapa bat

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
2001-2003 KELME-Costa Blanca
2004-2006 Comunidad Valenciana
2007 Fuerteventura-Canarias