Crystal Fighters

Crystal Fighters euskal-britainiar musika taldea da, 2007an Nafarroan sortu zena eta egun Londresen bizi dena. Musika elektronikoa egiten dute, txalaparta ere erabilita.

Crystal Fighters
Crystal fighters salzburg 2011 1.jpg
Datuak
Jatorria Nafarroa
Musika mota elektronikoa
Urteak 2007 -
Produkzioa
Informazio gehigarria
MusicBrainz 309ec98f-3066-4501-8761-1db9fb0c7a83
Last.fm Crystal+Fighters
Twitter @crystalfighters

DiskografiaAldatu

DiskoakAldatu

  • 2010: Star of Love (Zirkulo / PIAS)
  • 2012: Star of Love Remixes (Zirkulo / PIAS)
  • 2013: Cave Rave (Zirkulo / PIAS)

SingleakAldatu

  • 2009: Xtatic Truth
  • 2009: I Love London
  • 2010: In the Summer
  • 2010: Follow / Swallow
  • 2011: At Home
  • 2011: Plage
  • 2012: Champion Sound
  • 2012: Earth Island
  • 2012: Love Is All I Got (Feed Me-rekin)
  • 2013: You and I
  • 2013: Wave

Kanpo estekakAldatu

Webgune ofiziala
Artikulua Berrian
Artikulua ZuZeun