Ireki menu nagusia


Conde de Fenosa Bandera abuztuan Galizian jokatzen zen estropada handietako bat izan zen. 2004ean izan zuen azken ekitaldia. Hainbat tokitan jokatu izan zen, gehienetan Moañan.

Conde de Fenosa Bandera
Sorrera 1979
Herria Moaña, Galizia
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Galizia S.D. Samertolameu (11)
Azken ekitaldia 2004 (azkena)
Irabazlea(k) Galizia Samertolameu

PalmaresaAldatu

GaraipenakAldatu

1983 eta 1990ko ekitaldietako emaitzak falta dira.

Taldea Garaipenak Urteak
Samertolameu 11 1982, 1984, 1985, 1987, 1989, 1991, 1992, 1992, 1994, 2003, 2004
Tirán 7 1988, 1995, 1996, 1997, 1998, 2000, 2001
Pedreña 2 1979, 1981
Portugalete 1 1980
Orio 1 1986
Perillo 1 1999
Mecos 1 2002