Cleto Maule

txirrindulari italiarra

Anacleto "Cleto" Maule (Gambellara, Italia, 1931ko martxoaren 14a - Olbia, Italia, 2013ko uztailaren 28a) italiar txirrindularia izan zen.

Cleto Maule
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakAnacleto Maule
JaiotzaGambellara1931ko martxoaren 14a
Herrialdea Italiako Erresuma  (1931ko martxoaren 14a -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  2013ko uztailaren 28a)
HeriotzaGolfo Aranci2013ko uztailaren 28a (82 urte)
Heriotza moduaistripua: itotzea
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Torpado (1954-1958).

PalmaresaAldatu

1955

1956

1957

1958

1960

Sailkapen orokorra Itzuli handietanAldatu

Itzuli handia 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961
Italiako Giroa - UT 4. 17. 46. 63. 88. -
Frantziako Tourra - - - - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - UT - - -
Munduko txapelketa   - - 20. - - - - -

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Cleto Maule - ProCyclingStats