Ireki menu nagusia

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Zuzendaria
1960 Les yeux sans visage inpsektore Georges Franju
1961 La Bride sur le cou Claude Roger Vadim
1962 Les Sept Péchés capitaux (L'Envie atala) Riri Édouard Molinaro (atala)
Le Caporal épinglé Aita Jean Renoir
Un clair de lune à Maubeuge Walter Jean Chérasse
Nous irons à Deauville Maurice Dubois Francis Rigaud
1963 Dragées au poivre Iturgina Jacques Baratier
1964 Bande à part Arthur Jean-Luc Godard
1972 Le Viager Noël Galipeau Pierre Tchernia
Une belle fille comme moi Maître Murene François Truffaut
1973 Gli eroi Raphael Tilbaudet Duccio Tessari
1974 Les Seins de glace François Rollin Georges Lautner
1975 L'Agression André Ducatel Gérard Pirès
Il faut vivre dangereusement Richard Diquet Claude Makovski
1976 Barocco Jules André Téchiné
Pardon Mon Affaire Daniel Yves Robert
Le Grand escogriffe Ari Claude Pinoteau
1977 Monsieur Papa Franck Lanier Philippe Monnier
Pardon Mon Affaire, Too! Daniel Yves Robert
1978 L'État sauvage Gravenoire Francis Girod
L'argent des autres Claude Chevalier d'Aven Christian de Chalonge
Une histoire simple Serge Claude Sautet
1979 Aragosta a colazione Mario Spinosi Giorgio Capitani
Au revoir... à lundi Arnold Samson Maurice Dugowson
La Guerre des polices Commissaire Jacques Fush Robin Davis
1980 La Banquière Largué Francis Girod
La Boum François Beretton Claude Pinoteau
1982 Légitime Violence Martin Modot Serge Leroy
La Boum 2 François Beretton Claude Pinoteau
1983 La Crime Commissaire Martin Griffon Philippe Labro
Signes extérieurs de richesse Jean-Jacques 'Gigi' Lestrade Jacques Monnet
1985 Palace Robert Molard Édouard Molinaro
Détective Émile Chenal Jean-Luc Godard
Les Loups entre eux Lacier José Giovanni
1989 L'Orchestre rouge Leopold Trepper Jacques Rouffio
1993 1, 2, 3, Sun gizon maltzurra Bertrand Blier
2000 Les Acteurs Bera Bertrand Blier
2001 Le Lait de la tendresse humaine Jean-Claude Dominique Cabrera
2003 Chouchou Father Léon Merzak Allouache
2004 Malabar Princess Robert Gilles Legrand
2006 Les Petites vacances Jauregiko gizona Olivier Peyon
Avenue Montaigne Jacques Grumberg Danièle Thompson
Camping Jacky Pic Fabien Onteniente
2007 Sa majesté Minor Firos Jean-Jacques Annaud
2010 Camping 2 Jacky Pic Fabien Onteniente
  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.