Ireki menu nagusia

Clare Elizabeth Kramer (Atlanta, Georgia, 1974ko irailaren 3a) aktore estatubatuarra da. Ezaguna da bere paperarengatik Buffy the Vampire Slayer telesailean, non Glory jainkosaren papera egiten zuen.

Clare Kramer
Clare Kramer.jpg
Bizitza
Jaiotza Atlanta1974ko irailaren  3a (44 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Hezkuntza
Heziketa New York University Tisch School of the Arts Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, antzerki aktorea, telebista-aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm0004456
www.clarekramer.org/

FilmografiaAldatu

Filmak
Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1997 In & Out Ikasle
2000 Ropewalk Liza
Bring It On Courtney
2002 The Mallory Effect Robin
The Rules of Attraction Candice
2003 The Skulls III Taylor Brooks
D.E.B.S. Lucy in the Sky/Lucinda Reynolds Film laburra
2004 Mummy an' the Armadillo Sarah
L.A. D.J. Flyer girl
2005 Guy in Row Five Rose
2006 The Gravedancers Allison Mitchell
The Thirst Lisa
2008 The Grift Gracie
Road to Hell Caitlin
2009 Endure Daphne
2011 The Dead Ones Ms. Persephone
Hard Love Kelly
2013 Big Ass Spider! Lieutenant Karly Brant
Telebista
Urtea Telesaila Pertsonaia Oharrak
1998 Vig Heather Telefilm
1999 Outreach Casey Shaw
Dodge's City Witch Telefilm
2000–2001, 2002 Buffy the Vampire Slayer Glory
2002 The Random Years Melissa
Sabrina, the Teenage Witch Babette Storm
2004 Tru Calling Alex Reynolds
2006 House Caren Krause


  Artikulu hau Georgiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.