Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Zinema eta telebista
Ano Filma Pertsonaia
1979 Parole Chicago Eduard "Ede" Bredo Telesaila, paper protagonista
1982 Fire and Sword Tristan
1986 Wahnfried Friedrich Nietzsche
1987 Tatort - Wunschlos tot Passini inspektorea
1988 The Alien Years Stefan Mueller Telebista
1995 Catherine the Great Mirovich
1996 Komissar Rex Herr Wolf Telebista
1998 The Final Game Kant
1998 Das merkwürdige Verhalten geschlechtsreifer Großstädter zur Paarungszeit Charly Müller Telebista
2000 Death, Deceit and Destiny Aboard the Orient Express Brian
2000 Ordinary Decent Criminal Peter
2000 Falling Rocks Louis Telebista
2003 Herr Lehmann Doktorea
2007 Die Zürcher Verlobung - Drehbuch zur Liebe Frank 'Büffel' Arbogast Telebista
2007 Die Verzauberung Helmut Bahr doktorea Telebista
2008 Das Geheimnis im Wald Hans Kortmann Telebista
2008 Todsünde Sebastian Flies Telebista
2008 Das jüngste Gericht Peters Telebista
2009 Inglourious Basterds Hans Landa
2011 The Green Hornet Benjamin Chudnofsky/Bloodnofsky
2011 Water for Elephants August Rosenbluth
2011 The Three Musketeers Richelieu kardenala
2011 Carnage Alan Cowan
2012 Django Unchained King Schultz doktorea

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Christoph Waltz