Ireki menu nagusia

FilmografiaAldatu

Zinema eta telebista
Ano Filma Pertsonaia
1979 Parole Chicago Eduard "Ede" Bredo Telesaila, paper protagonista
1982 Fire and Sword Tristan
1986 Wahnfried Friedrich Nietzsche
1987 Tatort - Wunschlos tot Passini inspektorea
1988 The Alien Years Stefan Mueller Telebista
1995 Catherine the Great Mirovich
1996 Komissar Rex Herr Wolf Telebista
1998 The Final Game Kant
1998 Das merkwürdige Verhalten geschlechtsreifer Großstädter zur Paarungszeit Charly Müller Telebista
2000 Death, Deceit and Destiny Aboard the Orient Express Brian
2000 Ordinary Decent Criminal Peter
2000 Falling Rocks Louis Telebista
2003 Herr Lehmann Doktorea
2007 Die Zürcher Verlobung - Drehbuch zur Liebe Frank 'Büffel' Arbogast Telebista
2007 Die Verzauberung Helmut Bahr doktorea Telebista
2008 Das Geheimnis im Wald Hans Kortmann Telebista
2008 Todsünde Sebastian Flies Telebista
2008 Das jüngste Gericht Peters Telebista
2009 Inglourious Basterds Hans Landa
2011 The Green Hornet Benjamin Chudnofsky/Bloodnofsky
2011 Water for Elephants August Rosenbluth
2011 The Three Musketeers Richelieu kardenala
2011 Carnage Alan Cowan
2012 Django Unchained King Schultz doktorea
2013 Saturday Night Live Bere burua (aurkezlea) Telesaioa; Atala: "Christoph Waltz/Alabama Shakes"
2013 Epic Mandrake (ahotsa)
2013 The Zero Theorem Qohen Leth
2014 Muppets Most Wanted Bere burua
2014 Horrible Bosses 2 Burt Hanson
2014 Big Eyes Walter Keane
2015 Spectre Ernst Stavro Blofeld
2016 The Legend of Tarzan Léon Rom
2017 Tulip Fever Cornelis Sandvoort
2017 Downsizing Dusan Mirkovic
2019 Alita: Battle Angel Dyson Ido doktorea
2019 Georgetown Ulrich Mott Zuzendaria ere
2020 The French Dispatch Post-produkzioan
2020 Rifkin's Festival Filmatzen

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Christoph Waltz