Ireki menu nagusia

Cheryl Jean Stoppelmoor (Huron, Hego Dakota, 1951ko uztailaren 12a- ), Cheryl Ladd izen artistikoz ezaguna, estatubatuar aktore eta abeslaria da, Charlie's Angels telesailean egindako lanagatik ezaguna.

Cheryl Ladd
Cheryl Ladd 2b.jpg
Bizitza
Jaiotza Huron (Hego Dakota)1951ko uztailaren  12a (68 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Ezkontidea(k) David Ladd  (1973 -  1980)
Seme-alabak
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, telebista-aktorea, zinema aktorea eta idazlea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm0001440
www.cherylladd.com

DiskografiaAldatu

  • Josie and the Pussycats (1970)
  • Cheryl Ladd (1978)
  • Dance Forever (1979)
  • Take a Chance (1981, Japonian)
  • You Make It Beautiful (1982, Japonian)

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Cheryl Ladd  


  Artikulu hau Hego Dakotako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.