Centenary Quaich

Centenary Quaich (euskaraz Mendeurrenaren Edalontzia) urtero Sei Nazioen Torneoan Irlanda eta Eskoziaren arteko irabazleari eman ohi zaion saria da. Sari hau 1989ean ezarri zen.

Mendeurrenaren Edalontzia
Centenary Quaich
Sorrera 1989
Taldeak IRFU flag.svg Irlanda (18 Kopa)
Eskozia Eskozia (14 Kopa)
Txapelduna IRFU flag.svg Irlanda (2021)
Irlanda eta Eskoziaren arteko partida.

Quaich delakoa, Eskoziako gaeleraz cuach, Eskoziako antzinako edalontzi mota bat da.

PalmaresaAldatu

Urtea Hiria (estadioa) Etxekoa Emaitza Kanpokoa  - -Berdin
1989 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 37-21 Irlanda 1 - 0 - 0
1990 Dublin (Lansdowne Road) Irlanda 10-13   Eskozia 2 - 0 - 0
1991 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 28-25 Irlanda 3 - 0 - 0
1992 Dublin (Lansdowne Road) Irlanda 10-18   Eskozia 4 - 0 - 0
1993 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 15-3 Irlanda 5 - 0 - 0
1994 Dublin (Lansdowne Road) Irlanda 6 - 6 Eskozia 5 - 0 - 1
1995 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 26-13 Irlanda 6 - 0 - 1
1996 Dublin (Lansdowne Road) Irlanda 10-16   Eskozia 7 - 0 - 1
1997 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 38-10 Irlanda 8 - 0 - 1
1998 Dublin (Lansdowne Road) Irlanda 16-17   Eskozia 9 - 0 - 1
1999 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 30-13 Irlanda 10 - 0 - 1
2000 Dublin (Lansdowne Road)   Irlanda 44-22 Eskozia 10 - 1 - 1
2001 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 32-10 Irlanda 11 - 1 - 1
2002 Dublin (Lansdowne Road)   Irlanda 43-22 Eskozia 11 - 2 - 1
2003 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 6-36   Irlanda 11 - 3 - 1
2004 Dublin (Lansdowne Road)   Irlanda 37-16 Eskozia 11 - 4 - 1
2005 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 13-40   Irlanda 11 - 5 - 1
2006 Dublin (Lansdowne Road)   Irlanda 15-9 Eskozia 11 - 6 - 1
2007 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 18-19   Irlanda 11 - 7 - 1
2008 Dublin (Croke Park)   Irlanda 34-13 Eskozia 11 - 8 - 1
2009 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 15-22   Irlanda 11 - 9 - 1
2010 Dublin (Croke Park) Irlanda 20-23   Eskozia 12 - 9 - 1
2011 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 18-21   Irlanda 12 - 10 - 1
2012 Dublin (Aviva Stadium)   Irlanda 32-14 eskozia 12 - 11 - 1
2013 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 12-8 Irlanda 13 - 11 - 1
2014 Dublin (Aviva Stadium)   Irlanda 28-6 Eskozia 13 - 12 - 1
2015 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 10-40   Irlanda 13 - 13 - 1
2016 Dublin (Aviva Stadium)   Irlanda 35-25 Eskozia 13 - 14 - 1
2017 Edinburgh (Murrayfield)   Eskozia 27-22 Irlanda 14 - 14 - 1
2018 Dublin (Aviva Stadium)   Irlanda 28-8 Eskozia 14 - 15 - 1
2019 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 13-22   Irlanda 14 - 16 - 1
2020 Dublin (Aviva Stadium)   Irlanda 19-12 Eskozia 14 - 17 - 1
2021 Edinburgh (Murrayfield) Eskozia 24-27   Irlanda 14 - 18 - 1

GaraipenakAldatu

Taldea Irabaziak Urteak
  Irlanda 18 2000, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021
  Eskozia 14 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2001, 2010, 2013, 2017
Berdinketa 1 1994

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu