Celestino Prieto

txirrindulari kataluniarra

Celestino Prieto Rodríguez (Bartzelona, 1960ko urtarrilaren 29a) kataluniar txirrindulari ohia da, profesionala 1981etik 1990era.

Celestino Prieto

Bizitza
JaiotzaBartzelona1960ko urtarrilaren 21a (64 urte)
Herrialdea Katalunia
Hezkuntza
Hizkuntzakkatalana
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Kelme 1981-1982
Movistar Team 1983-1986
Kas 1987-1988
ONCE 1989-1990
 

Kirol lorpenik aipagarriena, 1981eko Espainiako Vueltako etapa bat izan zen.

Palmaresa

aldatu

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1990

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990
  Italiako Giroa KON
  Frantziako Tourra 46. 34. 17. UT 100. 117.
  Espainiako Vuelta 26. 12. 40. 28. 12. UT 41. UT UT

—: ez zuen parte hartu
KON: kontrolez kanpo
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu