Ireki menu nagusia

Camille Simoine Winbush (Culver City, Kalifornia 1990eko otsailaren 9a) estatubatuar aktorea da.

Camille Winbush
Bizitza
Jaiotza Culver City (Kalifornia)1990eko otsailaren  9a (29 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Talde etnikoa afro-amerikarra
Jarduerak
Jarduerak telebista-aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm0934563

FilmografiaAldatu

Urtea Filma / Telesaila Pertsonaia Oharrak
1994 Viper Lucy Wilkes 3 atal
1995 CBS Schoolbreak Special April Balck Atala 1
Dangerous Minds Tyeisha Roberts
Minor Adjustments Emma Aimes
Brotherly Love Emma Aimes Atal 1
1996 Eraser Camille
1996–1999 7th Heaven Lynn Hamilton 6 atal
1997 Hangin' with Mr. Cooper Lil Hot Foot Atal 1
1998 NYPD Blue Chloe Atala 1
1999 Ghost Dog: The Way of the Samurai Pearline
Ladies Man Girl Scout #2 Money, Honey
Any Day Now Mavis Atal 1
1999–2000 Recess Ashley 'Ashley T' Tomossian 4 atal
2000 Geppetto Featured TV
Dinosaur Additional Voices Ahotsa
The Norm Show Molly Atal 1
The Tangerine Bear: Home in Time for Christmas! Bear #3/Little Girl Ahotsa
2001–2006 The Bernie Mac Show Vanessa 'Nessa' Tomkins 103 atal
2003 Strong Medicine Vinetta Atal 1
2005 ER Trisha Atal 1
2007 Criminal Minds Ally Atal 1
Grey's Anatomy Camille Travis Atal 1
2008–2013 The Secret Life of the American Teenager Lauren Treacy

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.