CD Guadalajara

Club Deportivo Guadalajara, edo "Chivas" izenarekin ezagunagoa, Mexikoko futbol talde nagusietakoa da, Guadalajara hirian egoitza daukana. Lehenengo CONCACAF Txapeldunen Liga irabazi zuen eta Mexikoko 11 liga ere baditu.

Club Deportivo Guadalajara
Fitxategi:Escudo del Club Deportivo Guadalajara.png
Ezizena(k)Las Chivas
El Rebaño Sagrado
Sorrera1906
Futbol zelaiaEstadio Omnilife
edukiera: 49.850 lagun
inaugurazioa: 2010
PresidenteaMexiko Ricardo Peláez
EntrenatzaileaMexiko Víctor Manuel Vucetich
LigaLiga MX
2020-217.a (Apertura)
- (Clausura)
WebguneaWebgune ofiziala
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Etxekoa
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Kanpokoa
Juventus FC-ren aurkako lagunarteko partida.

PalmaresaAldatu

Mexikon: 26Aldatu

  • Mexikoko liga (12): 1957, 1959, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1970, 1987, 1997(U), 2006(A), 2017(C)
    • (U) Udako txapelketa, (A) Apertura txapelketa, (C) Clausura txapelketa
  • Mexikoko kopa (4): 1963, 1970, 2015(A), 2017(C).
  • Txapeldunen Txapelduna (7): 1957, 1959, 1960, 1961, 1964, 1965, 1970.
  • Mexikoko Superkopa (1): 2016.
  • Challenger Kopa (1): 1961.
  • InterLiga (1): 2009.

Nazio artean: 4Aldatu

Kanpo estekakAldatu