Ireki menu nagusia

Bruce Alan Brown (San Frantzisko, 1937ko abenduaren 1a - Santa Barbara, Kalifornia, 2017ko abenduaren 10a) estatubatuar dokumental zinema zuzendaria izan zen. The Endless Summer surf film ezaguna zuzendu zuen.

Bruce Brown
Bizitza
Jaiotza San Frantzisko1937ko abenduaren  1a
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Heriotza Santa Barbara (Kalifornia)2017ko abenduaren  10a (80 urte)
Familia
Seme-alabak
Jarduerak
Jarduerak zinema zuzendaria eta surflaria
IMDb nm0113164

FilmografiaAldatu

  • Slippery When Wet, 1958
  • Surf Crazy, 1959
  • Surfing Hollow Days, 1961
  • Waterlogged, 1962
  • The Endless Summer, 1966
  • On Any Sunday, 1971
  • On Any Sunday II, 1981
  • Baja 1000 Classic, 1991
  • The Endless Summer II, 1994
  • On Any Sunday: Revisited, 2000

Film laburrak

  • The Wet Set
  • America Newest Sport


  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.