Bidaia (musika taldea)

Bidaia 2002. urtean Baionan sorturiko musika taldea da. Euskal musika tradizionala eta munduko musika folklorikoa uztartzen ditu.

Bidaia
Datuak
JatorriaBaiona, Lapurdi
Musika motafolk, world music
Urteak2002 -
Taldekideak
Mixel Ducau
Caroline Phillips
Fred Faure
Matthieu Haramboure
Lehengo taldekideak
Ritxi Salaberria
Jabi Area

Taldea aldatu

1994an Errobi taldean arituriko Mixel Ducauk eta emazte Caroline Phillips-ek osatu zuten bikotea eta hasieran beren izenarekin atera zituzten diskak baina 2002tik aurrera Ritxi Salaberria eta Jabi Arearekin Bidaia taldea eratu eta dagoeneko hainbat diska plazaratu dituzte.

Diskografia aldatu

  • Michel Ducau eta Caroline Phillips bezala:
    • Mixel Ducau & Caroline Phillips (1995, Elkar)[1]
    • Zatoz gugana (1998, Agorila)
  • Bidaia bezala
    • Ohian (2003, Resistencia)
    • Duo (2007, autoekoizpena)
    • Agur Shiva (2011, autoekoizpena)[2]
    • Hitza (2016, autoekoizpena)[3]

Erreferentziak aldatu

  1. Mixel Ducau & Caroline Phillips. (Noiz kontsultatua: 2017-12-16).
  2. Agur Shiva. (Noiz kontsultatua: 2017-12-16).
  3. Hitza. (Noiz kontsultatua: 2017-12-16).

Kanpo estekak aldatu