Ireki menu nagusia

Bidaia 2002. urtean Baionan sorturiko musika taldea da. Euskal musika tradizionala eta munduko musika folklorikoa uztartzen ditu.

Bidaia
Datuak
Jatorria Baiona, Lapurdi
Musika mota folk, world music
Urteak 2002 -
Taldekideak
Mixel Ducau
Caroline Phillips
Fred Faure
Matthieu Haramboure
Lehengo taldekideak

Ritxi Salaberria
Jabi Area

TaldeaAldatu

1994an Errobi taldean arituriko Mixel Ducauk eta emazte Caroline Phillips-ek osatu zuten bikotea eta hasieran beren izenarekin atera zituzten diskak baina 2002tik aurrera Ritxi Salaberria eta Jabi Arearekin Bidaia taldea eratu eta dagoeneko hainbat diska plazaratu dituzte.

DiskografiaAldatu

  • Michel Ducau eta Caroline Phillips bezala:
    • Mixel Ducau & Caroline Phillips (1995, Elkar)[1]
    • Zatoz gugana (1998, Agorila)
  • Bidaia bezala
    • Ohian (2003, Resistencia)
    • Duo (2007, autoekoizpena)
    • Agur Shiva (2011, autoekoizpena)[2]
    • Hitza (2016, autoekoizpena)[3]

ErreferentziakAldatu

  1.   Mixel Ducau & Caroline Phillips . Noiz kontsultatua: 2017-12-16 .
  2.   Agur Shiva . Noiz kontsultatua: 2017-12-16 .
  3.   Hitza . Noiz kontsultatua: 2017-12-16 .

Kanpo loturakAldatu