«Guggenheim Bilbao Museoa»: berrikuspenen arteko aldeak

t (Bot: hizkuntza arteko 1 lotura lekualdatzen; aurrerantzean Wikidata webgunean izango dira, d:Q179199 orrian)
 
Horrez gain, Frank Gehry [[Salveko Zubia]] museoarekin elkartu nahi izan zuen, eta horretarako museoaren alboan 57 metroko dorre bat eraiki zuen<ref>[http://flyvbjerg.plan.aau.dk/HARVARDDESIGN63PRINT.pdf Harvard Design Magazine: Design by Deception: The Politics of Megaproject Approval]</ref>. Dorreak helburu bakarra du, [[Abandoibarra]]ko gunea zubiarekin batzea, horretarako eskailera batzuk eraiki ziren. Aurrealdeko lakuaren barruan sua botatzen duten bost su pizgailu daude, normalean arratsalde aldera.
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD jajajajajajajajajajajajajejejejejejejejejijijijijijijijojojojojojojojojojujujujujuju
 
== Museoaren eragina ==
Anonymous user