Ezabatutako edukia Gehitutako edukia
Josu (eztabaida | ekarpenak)
Atal berria:
21. lerroa:
:També volgués demanar-te que posessis aquesta plantilla: [[Txantiloi:Euskara_ikasten_ari|<nowiki>{{Euskara ikasten ari}}</nowiki>]] (""Aprenent euskara") ja que a l'estar aprenent un idioma és usual que a l'escriure un articulo en aquest idioma es puguin cometre errors gramaticals (jo el primer, a l'escriure articulos en anglès). Per quin et fem aquesta petició? La raó és que posant aquesta plantilla, aquest article entra en una lísta a articles a revisar gramaticalment, d'aquesta manera es facilita dit treball i aquests articles són revisats gramaticalment pels administradors o altres usuaris.</br>
:Sense sols que afegir, animandote que segueixis en el teu aprenentatge de l'euskara i tornant a felicitar-te per la teva bona labor en la Wikipedia en Euskara (especialment en el camp de l'Agricultura/Nekazaritza). Una cordial salutació, Agur bero bat. --[[Lankide:Euskalduna|Euskalduna]]; [[Lankide eztabaida:Euskalduna|(esaidak hemen)]] 11:27, 2010ko martxoaren 13a (UTC)
 
== Zorionak, lankide! ==
 
Kaixo, Bittor.
 
Mezu honen bitartez zoriondu nahi zaitut gure wikipedian egin dituzun aportazio guztiengatik.
 
Ez da makala zure lana euskarazko wikipedian: 200 artikulu baino gehiago sortu duzu. Segi horrela!
 
Badakit euskara ikasten ari zarela, eta horrek meritu handiagoa ematen dio zure lanari. Eutsi goiari!
 
Ni Josu naiz, eta Biologiari buruzko artikuluak idazten ditut aspalditik gure wikipedia honetan. Edozein gauza behar baldin baduzu, idatzi iezaidazu lasai.
 
Zorionak eta agur bero bat.
 
-[[Lankide:Josu|Josu]] 18:27, 16 Apirila 2011 (UTC)