Balkandarren Kopa Balkanetako herrialdeetako futbol taldeek 1961 eta 1994 artean jokaturiko futbol txapelketa izan zen. Ez zuen herrialdeetako selekzioek jokaturiko Balkanetako Koparen osperik izan, jarraitasun handiagoa izan bazuen ere. Hasierako urte batzutan bi denboraldi iraun zituen.

Urtea Irabazlea Emaitza Bigarrena
1960-61 Errumania FC Braşov ligaxka Bulgaria Levski Sofia
1961-63 Grezia Olympiacos F.C. 1-0, 0-1, 1-0 Bulgaria Levski Sofia
1963-64 Errumania FC Rapid Bucuresti 2-0, 1-1 Bulgaria Spartak Plovdiv
1964-66 Errumania FC Rapid Bucuresti 3-3, 2-0 Errumania FC Farul Constanţa
1966-67 Turkia Fenerbahçe 1-0, 1-2, 3-1 Grezia AEK Atenas
1967-68 Bulgaria Beroe Stara Zagora 3-0, 3-4 Bulgaria Spartak Sofia
1969 Bulgaria Beroe Stara Zagora 3-0, 0-1 Albania KS Dinamo Tirana
1970 Albania Partizani Tirana 3-0, 1-1 Bulgaria Beroe Stara Zagora
1971 Grezia Panionios G.S.S. 2-1, 1-1 Albania KS Besa Kavajë
1972 Bulgaria Botev Plovdiv 5-0, 0-4 JugoslaviaIpar Mazedoniako Errepublika FK Vardar
1973 Bulgaria Lokomotiv Sofia 2-0, 1-1 Errumania ASA Târgu Mureş
1974 Bulgaria Akademik Sofia 2-1, 0-0 JugoslaviaIpar Mazedoniako Errepublika FK Vardar
1975 JugoslaviaSerbia FK Radnički Niš 1-0, 2-1 Turkia Eskişehirspor
1976 JugoslaviaKroazia Dinamo Zagreb 3-1, 2-3 Errumania Sportul Studenţesc
1977-78 Grezia Panathinaikos FC 2-1, 0-0 Bulgaria Slavia Sofia
1978 JugoslaviaKroazia NK Rijeka 4-1, 0-1 Errumania Jiul Petroşani
1979-80 Errumania Sportul Studenţesc 2-0, 1-1 JugoslaviaKroazia NK Rijeka
1980-81 JugoslaviaBosnia-Herzegovina FK Velež Mostar 6-2, 6-5 Bulgaria Botev Plovdiv
1981-83 Bulgaria Beroe Stara Zagora 3-0, 3-1 Albania KF Tirana
1983-84 Bulgaria Beroe Stara Zagora ligaxka Errumania FC Argeş Piteşti
1984-85 Grezia Iraklis Thessaloniki F.C. 4-1, 1-3 Errumania FC Argeş Piteşti
1986 Bulgaria Slavia Sofia 3-0, 2-3 Grezia Panionios G.S.S.
1987-88 Bulgaria Slavia Sofia 5-1, 1-0 Errumania FC Argeş Piteşti
1988-89 Grezia OFI Crete 3-1 JugoslaviaSerbia FK Radnički Niš
1989-90 ez zen jokatu
1990-91 Errumania FC Inter Sibiu 0-0, 1-0 (luz) JugoslaviaMontenegro FK Budućnost Podgorica
1991-92 Turkia Sarıyer G.K. 1-0, 0-0 Errumania Oţelul Galaţi
1992-93 Grezia Edessaikos F.C. 3-1, 0-1 Bulgaria FC Etar
1993-94 Turkia Samsunspor 2-0, 3-0 Grezia PAS Giannina

PalmaresaAldatu

Kluba Garaipenak Urteak
  Beroe Stara Zagora 4 1968, 1969, 1983, 1984
  FC Rapid Bucuresti 2 1964, 1966
  Slavia Sofia 2 1986, 1988
  FC Braşov 1 1961
  Olympiacos F.C. 1 1963
  Fenerbahçe 1 1967
  Partizani Tirana 1 1970
  Panionios G.S.S. 1 1971
  Botev Plovdiv 1 1972
  Lokomotiv Sofia 1 1973
  Akademik Sofia 1 1974
   FK Radnički Niš 1 1975
   Dinamo Zagreb 1 1976
  Panathinaikos FC 1 1978
   NK Rijeka 1 1978
  Sportul Studenţesc 1 1980
   FK Velež Mostar 1 1981
  Iraklis Thessaloniki F.C. 1 1985
  OFI Crete 1 1989
  FC Inter Sibiu 1 1991
  Sarıyer G.K. 1 1992
  Edessaikos F.C. 1 1993
  Samsunspor 1 1994
Herrialdea Irabazi Bigarren
  Bulgaria 9 8
  Grezia 6 3
  Errumania 5 8
  Jugoslavia* 4 5
  Turkia 3 1
  Albania 1 3

Kanpo estekakAldatu