Ireki menu nagusia
Badajozko probintziako mapa udalerrietan banatuta

Badajozko probintziako udalerrien zerrenda:

Izena Biztanleria
(2005)
Acedera 859
Aceuchal 5.422
Ahillones 1.107
Alange 2.020
La Albuera 1.820
Alburquerque 5.639
Alconchel 2.000
Alconera 747
Aljucen 247
Almendral 1.361
Almendralejo 29.889
Arroyo de San Servan 4.083
Atalaya 336
Azuaga 8.611
Badajoz 143.019
Barcarrota 3.627
Baterno 362
Benquerencia de la Serena 972
Berlanga 2.616
Bienvenida 2.349
Bodonal de la Sierra 1.174
Burguillos del Cerro 3.196
Cabeza del Buey 5.648
Cabeza la Vaca 1.579
Calamonte 6.128
Calera de Leon 1.095
Calzadilla de los Barros 851
Campanario 5.529
Campillo de Llerena 1.624
Capilla 193
Carmonita 627
El Carrascalejo 82
Casas de Don Pedro 1.624
Casas de Reina 193
Castilblanco 1.146
Castuera 6.714
Cheles 1.296
La Codosera 2.239
Cordobilla de Lacara 1.023
La Coronada 2.337
Corte de Peleas 1.256
Cristina 561
Don Alvaro 633
Don Benito 33.392
Entrin Bajo 605
Esparragalejo 1.550
Esparragosa de la Serena 1.108
Esparragosa de Lares 1.066
Feria 1.391
Fregenal de la Sierra 5.253
Fuenlabrada de los Montes 1.967
Fuente de Cantos 5.068
Fuente del Arco 754
Fuente del Maestre 6.798
Fuentes de Leon 2.674
Garbayuela 537
Garlitos 725
La Garrovilla 2.477
Granja de Torrehermosa 2.456
Guareña 7.314
La Haba 1.441
Helechosa de los Montes 775
Herrera del Duque 3.695
Higuera de la Serena 1.115
Higuera de Llerena 392
Higuera de Vargas 2.184
Higuera la Real 2.505
Hinojosa del Valle 557
Hornachos 3.840
Jerez de los Caballeros 9.776
La Lapa 310
Llera 948
Llerena 5.764
Lobon 2.647
Magacela 648
Maguilla 1.132
Malcocinado 486
Malpartida de la Serena 719
Manchita 749
Medellin 2.348
Medina de las Torres 1.403
Mengabril 442
Merida 53.089
Mirandilla 1.358
Monesterio 4.413
Montemolin 1.582
Monterrubio de la Serena 2.904
Montijo 15.620
La Morera 768
La Nava de Santiago 1.135
Navalvillar de Pela 4.782
Nogales 706
Oliva de la Frontera 5.721
Oliva de Merida 1.888
Olivenza 11.389
Orellana de la Sierra 311
Orellana la Vieja 3.102
Palomas 726
La Parra 1.425
Peñalsordo 1.347
Peraleda del Zaucejo 590
Puebla de Alcocer 1.269
Puebla de la Calzada 5.587
Puebla de la Reina 912
Puebla de Obando 2.033
Puebla de Sancho Perez 2.880
Puebla del Maestre 831
Puebla del Prior 545
Pueblonuevo del Guadiana 1.993
Quintana de la Serena 5.260
Reina 200
Rena 637
Retamal de Llerena 510
Ribera del Fresno 3.369
Risco 194
La Roca de la Sierra 1.578
Salvaleon 2.172
Salvatierra de los Barros 1.866
San Pedro de Merida 845
San Vicente de Alcantara 5.821
Sancti-Spiritus 241
Santa Amalia 4.398
Santa Marta 4.237
Los Santos de Maimona 7.982
Segura de Leon 2.208
Siruela 2.251
Solana de los Barros 2.611
Talarrubias 3.616
Talavera la Real 5.164
Taliga 694
Tamurejo 266
Torre de Miguel Sesmero 1.206
Torremayor 1.020
Torremejia 2.148
Trasierra 702
Trujillanos 1.363
Usagre 2.011
Valdecaballeros 1.277
Valdelacalzada 2.601
Valdetorres 1.332
Valencia de las Torres 724
Valencia del Mombuey 793
Valencia del Ventoso 2.215
Valle de la Serena 1.501
Valle de Matamoros 456
Valle de Santa Ana 1.208
Valverde de Burguillos 326
Valverde de Leganes 3.894
Valverde de Llerena 762
Valverde de Merida 1.181
Villafranca de los Barros 12.894
Villagarcia de la Torre 1.018
Villagonzalo 1.336
Villalba de los Barros 1.670
Villanueva de la Serena 24.713
Villanueva del Fresno 3.534
Villar de Rena 1.540
Villar del Rey 2.432
Villarta de los Montes 621
Zafra 15.674
Zahinos 2.959
Zalamea de la Serena 4.303
La Zarza 3.565
Zarza-Capilla 449