Australian Blonde

Australian Blonde Asturiasko musika hirukotea da, 1990eko hamarkadan sortutakoa eta "Xixón Sound" mugimenduaren partaidea izandakoa. "Chup, chup" abestiak arrakasta ekarri zien, "Historias del Kronen" pelikulako soinu-bandan agertu ondoren.

Australian Blonde
Datuak
Jatorria Xixón (Asturias)
Musika mota Rock (Indie)
Urteak 1992-
Taldekideak
Paco Martínez (bateria)
Pablo Errea (baxua)
Fran Fernández (ahotsa eta gitarra)
Lehengo taldekideak

Tito Valdés (baxua)
Roberto Nicieza (bateria)
Informazio gehigarria
MusicBrainz MusicBrainz Picard logo.svg

Ingelesa eta gaztelania tartekatzen dituzte abestietan.

DiskografiaAldatu

  1. Pizza Pop (Subterfuge, 1993)
  2. Aftershave (Subterfuge, 1994)
  3. Australian B (Astrodiscos, 1996)
  4. Extra (Astrodiscos, 1998)
  5. Momento (Astrodiscos, 2000)
  6. Lay it on the line (Astrodiscos, 2002)
  7. Canciones de amor y gratitud (Astrodiscos, 2004)
  8. Pizza Pop (Astrodiscos, berrargitalpena, 2004)
  9. You kill me (2014)

Kanpo estekakAldatu