Australian Blonde

Australian Blonde Asturiasko musika hirukotea da, 1990eko hamarkadan sortutakoa eta "Xixón Sound" mugimenduaren partaidea izandakoa. "Chup, chup" abestiak arrakasta ekarri zien, "Historias del Kronen" pelikulako soinu-bandan agertu ondoren.

Australian Blonde
Datuak
JatorriaXixón (Asturias)
Musika motaRock (Indie)
Urteak1992-
Taldekideak
Paco Martínez (bateria)
Pablo Errea (baxua)
Fran Fernández (ahotsa eta gitarra)
Lehengo taldekideak
Tito Valdés (baxua)
Roberto Nicieza (bateria)
Informazio gehigarria
Musicbrainz: f8569f1a-ee2c-4d6d-b6b7-47f7156fc06c Songkick: 52872 Discogs: 718422 Allmusic: mn0000909952 Edit the value on Wikidata

Ingelesa eta gaztelania tartekatzen dituzte abestietan.

DiskografiaAldatu

  1. Pizza Pop (Subterfuge, 1993)
  2. Aftershave (Subterfuge, 1994)
  3. Australian B (Astrodiscos, 1996)
  4. Extra (Astrodiscos, 1998)
  5. Momento (Astrodiscos, 2000)
  6. Lay it on the line (Astrodiscos, 2002)
  7. Canciones de amor y gratitud (Astrodiscos, 2004)
  8. Pizza Pop (Astrodiscos, berrargitalpena, 2004)
  9. You kill me (2014)

Kanpo estekakAldatu