Ireki menu nagusia

Aurela Gaçe (Vlorë, Albania, 1974ko urriaren 16a) albaniar abeslaria da. 2011ko Eurovision Abesti Lehiaketan parte hartu zuen Albaniaren izenean eta Feel the Passion kanta abestu zuen.

Aurela Gaçe
Aurela Gaçe 2012 (6).jpg
Bizitza
Jaiotza Vlorë1974ko urriaren  16a (44 urte)
Herrialdea  Albania
Talde etnikoa albaniarra
Hezkuntza
Heziketa University of Arts (Albania) Itzuli
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm7990841
www.aurelagace.com/

DiskografiaAldatu

DiskoakAldatu

  • Oh Nënë (1998)
  • The Best (1998)
  • Tundu Bejke (2001)
  • Superxhiro (2001)
  • Mu Thanë Sytë (2008)
  • Paraprakisht (2012)