Ireki menu nagusia

María Asunción Rodés Serna (Bartzelona, 1957ko irailaren 16a), Assumpta Serna izen artistikoz ezaguna, kataluniar aktorea da.

Assumpta Serna
AssumptaSerna.jpg
Bizitza
Jaiotza Bartzelona1957ko irailaren 16a (62 urte)
Herrialdea  Espainia
Familia
Ezkontidea(k) Scott Cleverdon Itzuli  (1993 -
Hezkuntza
Hizkuntzak katalana
gaztelania
ingelesa
frantsesa
italiera
portugesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, antzerki aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm0785264

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia
2011 Atrapts María
2011 El asesino a sueldo Sra. Kaplan
2010 Luz Aurora corto
2010 Champagne Supernova
2009 Un si beau voyage Pilar
2009 Trash Carmen
2009 Uncertainty Sylvia
2005 Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère La femme du Toboso
2005 The Piano Tuner of Earthquakes Assumpta
2003 Teresa, Teresa Aurkezlea
2001 Nana Sabine Muffat
2000 Bullfighter Ahandra/Allison
1999 Pourquoi pas moi Diane
1998 Subjúdice Irene
1996 Como un relámpago Sonia
1996 The Craft Lirio
1995 The Shooter Marta
1995 Les cent et une nuits de Simon Cinéma Aktoresa
1994 Desvío al paraíso María
1994 Nostradamus Anne
1993 Havanera 1829 Yvonne Duchamp
1992 El maestro de esgrima Adela de Otero
1992 Yo, la peor de todas Juana Inés de la Cruz
1989 Wild Orchid Hannah Munch
1986 Crónica sentimental en rojo Blanca Bassadoga
1986 Matador María Cardenal
1986 Lola Silvia
1985 La vieja música Luz
1985 Lulú de noche Amelia
1985 Extramuros Gonbidatua
1984 El jardín secreto Lucía
1983 Coto de caza Adela
1983 Soldados de plomo Elena
1982 Dulces horas Berta-Teresa
1981 La rebelión de los pájaros Teresa
1981 Vecinos Aurora
1981 La cripta Isabel Peraplana
1979 El crimen de Cuenca Manuela
1978 La orgía Montse

Ikus, gaineraAldatu