Angelo Gremo

Angelo Gremo (Turin, 1887ko abenduaren 3a - Turin, 1940ko irailaren 4a), italiar txirinndulari bat izan zen. Bere lehenengo Giroan, taldeka egin zen eta bigarren postua eskuratu zuen bere taldekideekin.

Angelo Gremo
AngeloGremo.jpg
Bizitza
JaiotzaTurin1887ko abenduaren 3a
Herrialdea Italiako Erresuma
HeriotzaTurin1940ko abuztuaren 5a (52 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

TaldeakAldatu

  • Fiat (1911).
  • Peugeot (1912-1914).
  • Bianchi (1915).
  • Maino (1916).
  • Bianchi (1917).
  • Dei (1918).
  • Stucchi (1919).
  • Bianchi (1920-1922).
  • Maino (1923-1924).
  • Meteore-Wolber (1925).

PalmaresaAldatu

1911Aldatu

1912Aldatu

1913Aldatu

1914Aldatu

1917Aldatu

1919Aldatu

1920Aldatu

1921Aldatu

1922Aldatu

  • Piamonteko Giroa.
  • Sannio y Iroinio Giroa eta bi etapa.
  • Etnako Giroa.
  • Rocapiemonteko Sari Nagusia.

1925Aldatu

Kanpo estekakAldatu