Ireki menu nagusia

Amanda Regina Françozo (Ibaté, Brasil, 1979ko uztailaren 7a) brasildar telebista aurkezle eta kazetaria da.

Amanda Françozo
Amanda Françozo 4.jpg
Bizitza
Jaiotza Ibaté1979ko uztailaren  7a (40 urte)
Herrialdea  Brasil
Jarduerak
Jarduerak aurkezlea eta modeloa

FilmografiaAldatu

Urtea Izenburua Lana Oharrak
1997–98 Fantasia Aurkezlea
1998 Tentação Aurkezlea
1998 Tele Sena Aurkezlea
1999 Geração Country Aurkezlea
1999–01 Rodeio Mania Aurkezlea
1999–01 Note e Anote Berri-emailea
2000 África Brasil Aurkezlea
2001–02 Bastidores da Fama Aurkezlea
2001–02 Mulheres Berri-emailea
2003–04 Bom Dia Mulher Aurkezlea
2006 Todo Seu Berri-emailea
2007–09 Papo de Amigos Aurkezlea
2009–10 Hoje em Dia Aurkezlea
2009 Família Record Aurkezlea Urte amaierako berezia
2011–12 Estilo e Saúde Aurkezlea
2011 Troca de Família Aurkezlea 5. denboraldia
2012 Zapping Aurkezle berezia Vera Vielen eszedentzia bitartean
2012 Extreme Makeover Social Aurkezlea
2014 A Tarde É Show Aurkezle berezia Nani Venâncioren eszedentzia bitartean
2015–gaur egun Papo Vip Aurkezlea