Ireki menu nagusia

Alen Aierdi, (Iruñea, 1974ko maiatzaren 22a - ) euskal rock musikaria da, bateria-jole hain zuzen ere.

Alen Aierdi
Bizitza
Jaiotza Iruñea1974ko maiatzaren  22a (45 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak bateria-jotzailea
Genero artistikoa rocka
Musika instrumentua bateria

Eduki-taula

BiografiaAldatu

Ekonomia ikasi zuen. Skrotex edo El Nido del Cuervo bezalako taldeetan ari bazen ere, Marea sortu zuen. Calaña taldean ere parte hartu du.

DiskografiaAldatu

MareaAldatu

  • La patera (1999)
  • Revolcón (2000)
  • Besos de perro (2002)
  • 28.000 puñaladas (2004)
  • Las aceras están llenas de piojos (2007)
  • Secos los pies: 1997-2007 (2007), bilduma.
  • Coces al aire: 1997-2007 (2007), bilduma.
  • Las putas más viejas del mundo (2008)

CalañaAldatu

  • Calaña


  Artikulu hau Nafarroa Garaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.