Aleksandr Vlasov

txirrindulari errusiarra

Aleksandr Vlasov (errusieraz: Александр Анатольевич Власов); (Vyborg, Leningrad oblasta, 1996ko apirilaren 23a - ) errusiar txirrindulari profesionala da, 2022tik aurrera Bora-Hansgrohe taldean aritzen dena.

Aleksandr Vlasov

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakАлександр Анатольевич Власов
JaiotzaVyborg1996ko apirilaren 23a (27 urte)
Herrialdea Errusia
Hezkuntza
Hizkuntzakerrusiera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
RusVelo 2018-2019
Viris Maserati-Sisal Matchpoint 2015-2017
Astana 2020-2021
Bora-Argon 18 2022-
 
Pisua67 kilogramo
Altuera186 zentimetro

Twitter: ale_vlasov Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa UT 4. UT
  Frantziako Tourra 5.
  Espainiako Vuelta 11. UT 7.
  Munduko Txapelketa UT

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Aleksandr Vlasov