Alberto Camargo

txirrindulari kolonbiarra

Alberto Camargo (Duitama, Kolonbia, 1967ko otsailaren 28a) txirrindulari kolonbiar bat izan zen, profesional mailan 1987 eta 1996 bitartean aritu zena, eta bere arrakastarik handienak Espainiako Itzulian lortu zituena, non 2 etapa garaipen lortu zituen.

Alberto Camargo
Bizitza
Izen osoa Luis Alberto Camargo González
Jaiotza Duitama (en) Itzuli1967ko otsailaren 28a (53 urte) (55 urte)
Herrialdea  Kolonbia
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1989Aldatu

1990Aldatu

  • Etapa 1 Espainiako Itzulian

1991Aldatu

1992Aldatu

1994Aldatu

Kanpo loturakAldatu