Alberto Camargo

txirrindulari kolonbiarra

Alberto Camargo (Duitama, Kolonbia, 1967ko otsailaren 28a) txirrindulari kolonbiar bat izan zen, profesional mailan 1987 eta 1996 bitartean aritu zena, eta bere arrakastarik handienak Espainiako Itzulian lortu zituena, non 2 etapa garaipen lortu zituen.

Alberto Camargo
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakLuis Alberto Camargo González
JaiotzaDuitama (en) Itzuli1967ko otsailaren 28a (57 urte) (59 urte)
Herrialdea Kolonbia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Postobón (en) Itzuli 1991-1992
 

Palmaresa

aldatu

1988

1989

1990

1991

1992

1994

Kanpo loturak

aldatu