Alberto Camargo

txirrindulari kolonbiarra

Alberto Camargo (Duitama, Kolonbia, 1967ko otsailaren 28a) txirrindulari kolonbiar bat izan zen, profesional mailan 1987 eta 1996 bitartean aritu zena, eta bere arrakastarik handienak Espainiako Itzulian lortu zituena, non 2 etapa garaipen lortu zituen.

Alberto Camargo
Bizitza
Izen osoaLuis Alberto Camargo González
JaiotzaDuitama (en) Itzuli1967ko otsailaren 28a (54 urte) (56 urte)
Herrialdea Kolonbia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1989Aldatu

1990Aldatu

  • Etapa 1 Espainiako Itzulian

1991Aldatu

1992Aldatu

1994Aldatu

Kanpo loturakAldatu