Ireki menu nagusia

Aitor González Jiménez (Zumarraga, 1975eko otsailaren 27a - ) euskal txirrindulari ohia da.

Aitor González Jiménez
Aitor gonzález.jpg
Bizitza
Jaiotza Zumarraga1975eko otsailaren  27a (44 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Avianca-Telecom Itzuli 1998-1998
Kelme 1999-2002
Fassa Bortolo 2003-2004
Euskaltel-Euskadi 2005-2005
 
Artikulu hau txirrindulariari buruzkoa da; beste esanahietarako, ikus «Aitor González».

Gazte gaztetik Alacanteko probintziako Sant Vicent del Raspeig herrian bizi eta bertan bilakatu zen txirrindulari[1].

PalmaresaAldatu

2000

2001

2002

2003

2004

2005


Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005
  Italiako Giroa 6 19 UT
  Frantziako Tourra UT UT 45
  Espainiako Vuelta 1 UT UT UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu