Ireki menu nagusia

Añorga Kultur eta Kirol Elkartea

Añorga Kultur eta Kirol Elkartea Donostiako Añorga auzoko kirol kluba da. Futbol, ehiza, mendia, pilota, saskibaloia, xake, tiro eta txirrindularitza sailak ditu. Gainera Arkaitz Añorgako dantzariak dantza taldea ere baditu, Euskal Herriko zaharrenetariko bat dena.

Añorga Kultur eta Kirol Elkartea
Sorrera 1922 (97 urte)
Futbol zelaia Rezola
Donostia
Webgunea anorgakke.org
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Etxekoa
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Kanpokoa

Oraingo sailarik arrakastatsuena futbolarena da, emakumezko saila Euskal Herriko klub nagusienetariko bat delako.

Emakumezkoen taldeaAldatu

Añorga Kultur eta Kirol Elkartea
(Emakumezkoak)
Sorrera 1922
Futbol zelaia Rezola
Donostia
Presidentea Eneko Sierra
Liga Lehen Nazionala
2018-19 2. mailan, 5.a
Webgunea anorgakke.org
     
 
 
 
Etxekoa
     
 
 
 
Kanpokoa

Añorga KKEk Espainiako Ligako talderik nagusienetako bat da. Hiru Superliga (1991-92, 1994-95, 1995-96) eta hiru Kopa ere baditu (1990, 1991, 1993).

Taldeko jokalari ezagunenak Bakero ahizpak (Itziar eta Ainhoa) eta Arantza del Puerto izan ziren.

PalmaresaAldatu

  • Superliga:
    • Txapelduna (3): 1991-92, 1994-95, 1995-96.
    • Bigarrena (3): 1992-93, 1993-94, 1996-97.
  • Erreginaren Kopa:
    • Txapelduna (3): 1990, 1991, 1993.
    • Bigarrena (4): 1984, 1987, 1989, 1995.
  • Bigarren maila:
    • Txapelduna (1): 2013.
    • Bigarrena (4): 2004, 2005, 2006, 2007.
  • Euskadiko Federazioaren Kopa:
    • Txapelduna (2): 2012, 2016.
    • Bigarrena (3): 2014, 2015, 2018.

Azken denboraldiakAldatu

Denboraldia Maila Emaitza
2003-04 2. maila 2.a
2004-05 2. maila 2.a
2005-06 2. maila 2.a
2006-07 2. maila 2.a
2007-08 2. maila 5.a
2008-09 2. maila 10.a
2009-10 2. maila 6.a
2010-11 2. maila 6.a
2011-12 2. maila 5.a
2012-13 2. maila 1.a
2013-14 2. maila 5.a
2014-15 2. maila 7.a
2015-16 2. maila 4.a
2016-17 2. maila 5.a
2017-18 2. maila 7.a
2018-19 2. maila 5.a
2019-20 Lehen Nazionala

B taldeaAldatu

Urtea Maila Postua
2012-11 Euskal Liga 11.a
2013-14 Gipuzkoako Erregionala ?
2014-15 Gipuzkoako Erregionala 1.a (igo)
2015-16 Euskal Liga 9.a
2016-17 Euskal Liga 11.a
2017-18 Euskal Liga 15.a

Gizonezkoen taldeaAldatu

Gizonezko sailan, Añorgak harrobiko lana egin izan du. Historian zenbait jokalari ezagunak izan ditu, tartean Igor Gabilondo, Silvestre Igoa edo Jose Mari Bakero. 2014an talde nagusia atera zuen eta 2016-17 denboraldian Gipuzkoako Erregional Preferentean txapelduna izan da.

Añorga Kultur eta Kirol Elkartea
(Gizonezkoak)
Sorrera 1922
Futbol zelaia Rezola
Donostia
Presidentea Eneko Sierra
Liga Gipuzkoako Ohorezko Erregionala
2018-19 15.a
Webgunea anorgakke.org
     
 
 
 
Etxekoa
     
 
 
 
Kanpokoa
Denboraldia Maila Emaitza
2014-15 Gipuzkoako Lehen Erregionala 1.a (igo)
2015-16 Erregional Preferentea 4.a
2016-17 Erregional Preferentea 1.a (igo)
2017-18 Gipuzkoako Ohorezko Erregionala 14.a
2018-19 Gipuzkoako Ohorezko Erregionala 15.a